21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
TİY’den MHP’li Uysal’a ambargo!

Zor günlerden geçen TİY’in Başkanı Cem Kavalcı’dan zehir zemberek açıklama, “Takımıza destek olduğunu iddia eden ‘melek’ görünümlü ‘iblisler’ geçtiğimiz sezon ki başarısızlığın mimarıdır!”. Ayrıca MHP Milletvekili Levent Uysal’ı da hedef alan Kavalcı, başkan olduğu müddetçe Uysal’ın maçlarına alınmayacağını duyurdu.

 

Tarih : 14 Haziran 2023 Çarşamba 16:51

HEDİYE EROĞLU

 

Küme düşmeme hayali Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) ligleri tescillemesi ile suya düşen Tarsus İdman Yurdu (TİY), ilk defa mücadele edeceği 3. Lig için yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

TİY Başkanı Cem Kalvalcı yazılı bir açıklama yaparak, kamuoyunu bilgilendirdi. Destek görememekten şikayet eden Kavalcı, “Büyük Tarsus İdman Yurdu’nun Gerçek Taraftarları; Takımımız gelecek sene yoluna her zamankinden daha istekli ve arzulu şekilde devam edecektir. Farkındayız ki, gelecek sene olumlu anlamda gelişmeler gerçekleştikçe takımımızın itibarını zedelemek isteyenler derinden üzülecektir. Takımımıza geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından sonra yapılanlar ve başarısız olması için tüm mücadelesini veren sözde destekçiler ile takımımızın başarısızlığı kaçınılmaz olmuştur. Geçtiğimiz sezonun ilk devresinden sonra birçok proje görüşmesi yaptık transferi açmak için fakat hep önümüze bir engel konulmaya çalışıldı. Özellikle takımıza destek olduğunu iddia eden ‘melek’ görünümlü ‘iblisler’ geçtiğimiz sezon ki başarısızlığın mimarıdır!

Gelecek sezon herkese ve her şeye rağmen bu takım başarılı olacaktır! Öyle ya da böyle biz transferi de açacağız bu takımı layık olduğu yere de getireceğiz. Prestiji kaybettirilen takımımızın eski prestijini kazanmasını sağlayacağız. Tek arzumuz gerçekten takımımıza gönül verenlerin takımızın yanında her daim yer alması. Gelecek sezonda maçlarımızı oynayacağız yuvamızı Burhanettin Kocamaz Stadyumu’nu tıka basa doldurmanız ve bir an bile susmadan takımımıza destek olmanızdır.

Son olarak şahsım adına şunu söylemek istiyorum; Kulüp Başkanı ben olduğum sürece MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Tarsus İdman Yurdu maçlarına kesinlikle gelemez!” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA