21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Liman işletmecisi MIP’ten Menteş’e ilkokul

Mersin Valiliği koordinatörlüğünde, Mersin Uluslararası Liman İşletmesi’nin (MIP) arasında Yenişehir ilçesi Menteş Mahallesine 24 derslikli ilkokul yapımı için protokol imzalandı.

 

Tarih : 13 Haziran 2023 Salı 13:59

Haber Merkezi

 

Mersin Valiliği koordinatörlüğünde, Mersin Uluslararası Liman İşletmesi’nin (MIP) hayırsever olarak taraf olduğu hayır işleri kapsamında “Yenişehir İlçesi Menteş Mahallesine 24 Derslikli İlkokul Yapımı ve Çevre Düzenlemesi” protokolü imzalandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine; Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, MIP Genel Müdürü Ajay Kumar Singh, MIP İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Nuri Peker, MIP Kamu ve Gümrük İlişkiler Müdürü Metin Altınsoy, İl Milli Eğitimi Müdürü Adem Koca katıldı.

İmza töreninde bir konuşma gerçekleştiren Vali Ali Hamza Pehlivan, “Biraz önce MIP firmasıyla bir protokol imzaladık. Bu protokol kapsamında 24 derslikli bir ilkokul inşa edilecek. Bu okulun finans desteğini MIP firması sağlayacak. MIP bilindiği üzere 16 yıldır Mersin Limanı'nın işletici firması. İlimizde bulunan ve ülkemizin en büyük limanı olan Mersin Limanı dünya genelinde de ilk 100 en büyük limanı arasında yer alıyor. 16 yıl içinde MIP tarafından yapılan bu 2. okul olacak. Bununla birlikte inanıyoruz ki bundan sonraki süreçlerde bu sayı daha da artacaktır. Kendilerine de bugün bu protokol vesilesiyle vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bir ay içerisinde okulun inşaatı başlayacak. Protokol gereği İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz bu projenin elbette ki bir parçası, inşaatı firma gerçekleştirirken İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz de teknik ekip marifetiyle buranın gözetimini, denetimini yapacak. Bir yıl içerisinde 24 derslikli okulumuzun inşaatını bitirmeyi planlıyoruz. Yenişehir İlçemize ve İlimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Hayırsever yaklaşımlarından dolayı MIP firmasına yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Protokol kapsamında, Mersin İli Yenişehir İlçesinde mülkiyeti Menteş Mahallesi 11.121 ada 2 parsele, Mersin Uluslararası Liman İşletmesi (MIP) tarafından, 24 Derslikli İlkokul binası çevre düzenlemesi dahil anahtar teslim şekilde yapılarak Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim edilecek. Yapılacak olan okula “Yenişehir Mersin Uluslararası Limanı İlkokulu” adı verilecek.

 






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA