21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Antalya’ya bir darbe de Mersin’den

Son 4 hafta aldığı mağlubiyetlerle Süper Lig hayalini Play-Off’lara bırakan Mersin MSK Erkek Basketbol Takımı, ligden düşmesi kesinleşen rakibi Antalya Güneşi karşısında 89-76 galip geldi

 

Tarih : 30 Nisan 2023 Pazar 16:14

BARIŞ ÇOBAN

 

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi 26. hafta maçında Mersin MSK Erkek Basketbol Takımı, Antalya Güneşi karşısında 89-76 galip geldi.

Edip Burhan Spor Salonu’nda ligden düşmesi kesinleşen Antalya GSK’yı ağırlayan MSK, Coach Semih Soğuksu önderliğinde sahaya çıkarak, 3 hafta sonra nihayet güldü,

Temsilcimiz ligin zayıf ekibi 4 hafta aradan sonra galip gelse de 3 ve 4’üncü periyotta ortaya koyduğu mücadele ile tat vermedi. İlk periyod 19-19 beraberlik ikinci 2’inci periyot 33-15’lik skorla ortaya koyduğu mücadele sonrası soyunma odasına 52-34’luk skorla giren temsilcimiz. 3’üncü periyotta ortaya koyduğu mücadele savunmada yaptığı hatalar ve zayıf rakibi karşısında skorda etkisiz kalması sonucunda 16-21’lik skorla 4’üncü periyoda başladı. Temsilcimiz istediği performansı 4’üncüperyotta da ortaya koyamadı ve 21-21’lik skorla 89-76 sahadan galibiyet ile ayrıldı.

Coach Semih Soğuksu Kulübün resmi sosyal medyasında yaptığı açıklama sonucu, Play-Off’lar öncesi takımı adına yükseliş ivmesi açısında yükleme yapacağını, sakatlarında iyileşip takıma fiziksel ve mental katkı sağlaması yükselişe geçeceği şeklinde yorumlandı.

Soğuksu, mağlubiyetler sonrası gelen bu galibiyetle takımı yalnız bırakmayan taraftara teşekkür ederek çıkış ivmesi içinde olacaklarının mesajını verdi.

İstatistiksel olarak zayıf rakibi karşısında hücumda istediği performansı ortaya koyamayan temsilcimiz 2 sayılık hücumlarda 62 hücumda 32'sini 3 sayılık hücumda 23 de 6, serbest atışlardan 13 de 7 performans ortaya koyarak 89 sayıya ulaştılar bunu karşısında potasında 76 sayı gördü.

Haftalar sonra gelen galibiyet taraftarı memnun etse de coach Semih Soğuksu açıklaması dikkate alındığında son durum için Play-off’lar bekleniyor.

Bu galibiyetin ardından Carettalar ligde ki puanını 47’ye çıkartırken karşılaşmada Carettalar’ın yeni transferi Darnell Antonio Edge 23 sayı ile sahanın en skorer ismi oldu.

 

“BİR YÜKLEME EVRESİ PLANINDAYIZ”

Başantrenör Semih Soğuksu, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Çok yoruma açık bir maç değildi. Rakibin ligdeki durumu, eksik kadro ile gelmeleri bu maça konsantrasyonu ister istemez zor hale getiriyor. Antalya gençlerini, staffını tebrik ediyorum. İyi bir mücadele ortaya koydular. Bize gelirsek, kalan 3 hafta için bir yükleme evresi planındayız. Sakatlarımızı düzeltip fiziksel ve mental olarak yükselip play-off’lara en hazır şekilde gireceğiz. Seyircimize de ayrıca teşekkür ederim. Maçın zorluk kolaylık deresine, son haftalardaki kötü sonuçlara bakmadan her zaman takımımızın yanında oldukları için takımım adına minnettarım.”






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA