21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Mersin İŞKUR’un saha ziyaretleri sürüyor

 

Tarih : 18 Nisan 2023 Salı 10:30

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Mustafa Kutlu, saha ziyaretlerine devam ediyor. Müdür kutlu son olarak Mersin’de Ar-Ge çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüğü Tectone Teknoloji ve inşaat çalışmalarının da hız kazandığı Elit World Trade İth. İhr. San. Tic. A.Ş.’ye ziyaretlerde bulundu.

Awox bilinen adıyla, dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleriyle faaliyet gösteren Tectone Teknoloji, Mersin’de sadece AR-GE departmanında 200 personeli ile tam kapasite çalışmalarına devam ediyor.

Müdür Kutlu’ya rehberlik ederek işletme hakkında bilgiler veren Tectone Teknoloji Genel Müdürü Bayram Tuncer ve Elit World Trade İth. İhr. San. Tic. A.Ş. İnsan Kaynakları Müdürü Ömür Kalkan, işletme inşaatının tamamlanması ile beş yıllık planları dahilinde Mersin’in en yüksek istihdamına sahip işletme olabileceklerini belirttiler.

Mustafa Kutlu da, süreçte İŞKUR olarak girişim ve işletmelerin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak teşvikler, aktif işgücü programları ve işe yerleştirme hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ayrıca planlanan İnsan Kaynakları Gelişim Programı hakkında da bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu. 






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA