17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK   17:09   ‘OKULLARıMıZıN TEMIZLIĞI VE TADILATıNDA ENGELLERLE KARŞıLAŞıYORUZ’   17:08   MERSIN POLISI TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESI 14 SAHSı GÖZALTıNA ALDı   17:06   YENI MİY’E ILAÇ GIBI 3 PUAN   15:57   ‘MEVCUT EĞITIMDEN MEMNUN MUSUNUZ?’   14:03   ÖĞRENCILERDEN HAYVAN BAKıMEVINE ZIYARET   14:02   AMATÖR SPOR HAFTASı MERSIN’DE BAŞLADı   09:21   JANDARMANDAN UYUŞTURUCU OPERASYONU   09:19   JASAT ARANAN 3 ŞAHSı YAKALADı   17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR  
 
   
 
ÇBK, Avrupa’da çeyrek final maçına çıkıyor

ÇBK, Avrupa’da kadın basketbolunun kulüpler bazındaki en büyük kupası olan Euroleague Women’da çeyrek final maçında sahne alıyor. Grubunu lider tamamlayarak kupanın en büyük favorilerinden biri olduğunu gösteren Mersin temsilcisi, evindeki maçı kazanarak tur için avantaj yakalamak istiyor. Başkan Özyiğit, Mersinlileri maça davet ederek takıma destek çağrısında bulundu.

 

Tarih : 13 Mart 2023 Pazartesi 11:01

Haber Merkezi

 

Bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi,Euroleague Women çeyrek finalinde Fransa temsilcisi Tango Bourges Basket ile karşı karşıya gelecek. 14 Mart Salı(yarın) günü Servet Tazegül Spor Salonu’nda saat 19.30’da oynanacak maç için Mersin Yenişehir Belediyesi saat 18.30’da Forum AVM güneyindeki Yenişehir Etkinlik Alanı ve Sayapark AVM önü2. Çevreyolu üzerinden servis kaldıracak. Turuncu-lacivertli takım serinin ilk maçını kazanarak, Fransa’da oynanacak maç öncesinde avantaj yakalamak istiyor. Sezonun şu ana kadarki en önemli maçına çıkacak olan ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, kentin desteğini bekliyor.

 

“KENTİMİZE VE ÜLKEMİZE BU GURURU YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Mersinli vatandaşları maça davet eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “ Kentimizi ve ülkemizi Avrupa’da temsil eden takımımızı hep birlikte desteklememiz gerekiyor. İnanıyorum ki halkımızın yarın 6 bin kişilik salonu doldurarak takımının yanında olacak. ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi,şu anda Mersin’i en üst seviyede temsil eden spor kulübü ve Avrupa şampiyonluğunu kazanacak bir kadroya sahip. Avrupa’nın en büyük kupasını Mersin’e getirmek, kentimize ve ülkemize bu gururu yaşatmak istiyoruz. Tüm hemşehrilerimi yarın ki maça bekliyorum.”dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA