17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK  
 
   
 
Toroslar’dan depremzedeler için ’1 oda, 1 aile’ kampanyası

 

Tarih : 9 Şubat 2023 Perşembe 17:21

Haber merkezi

 

Toroslar Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen vatandaşlar için “1 Oda, 1 Aile” Kampanyası başlattı.

Belediye, sosyal medya hesaplarından paylaşarak duyurduğu “1 Oda, 1 Aile” Kampanyası için; “Kardeşlerine yardım etmek isteyen güzel kalpli insanlar! Evinizdeki bir odanızın misafirleri sizleri bekliyor” mesajı ile Mersinlilerden destek istedi.

Evlerinde, depremzedeleri misafir etmek isteyen duyarlı vatandaşların ise; ad soyad, iletişim bilgileri ve misafir kapasitesini, 0531 711 96 13 numaralı telefonla iletişime geçerek bildirebilecekleri kaydedildi.

 

“BU DAYANIŞMA, TÜRK MİSAFİRPERVERLİĞİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, afet bölgesindeki yetkililerle sürekli temas halinde olduklarını belirterek; “Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilimizi derinden etkileyen depremlerin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bu süreçte bir yandan yaralanan ve bir yandan da konaklama sorunu yaşayan vatandaşlarımız var. Bu kardeşlerimiz yalnız değiller. Devletimiz, tüm kurumlarıyla depremzedelerin barınması ve ihtiyaçlarının karşılanması için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Bu noktada Afet bölgelerinden ilimize gelen ve zor durumda bulunan vatandaşlarımız için biz de Toroslar Belediyesi olarak bir kampanya başlattık. Belediyemizin koordinasyonunda evlerinde, depremden etkilenen vatandaşları misafir etmek isteyenler, bizimle iletişime geçebilirler. Bu dayanışma, Türk misafirperverliğinin en güzel örneğidir. İnşallah bu büyük afeti devletimizin ve milletimizin el birliğiyle atlatacağız” diye konuştu.

 






Etiketler :  mersin, toroslar, deprem

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA