17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK  
 
   
 
Büyükşehir’de ateşten gömleği kimse giymek istemiyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in Eylül’de gözaltına alınması sonrası bu göreve kimsenin atanmaması, ‘ateşten gömleği kimse giymek istemiyor!’ yorumlarına neden oldu.

 

Tarih : 5 Şubat 2023 Pazar 16:06

HEDİYE EROĞLU

 

Göreve geldiği 2019 seçimleri öncesi sık sık ‘kadrolarım hazır’ demesine rağmen göreve geldikten sonra ekip kuramayarak, sürekli kadro değişikliğine gittiği için hizmetlerin dahi aksama noktasına geldiği Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ateşten gömlek olarak tanımlanan Basın Yayın Daire Başkanlına bürokrat bulamıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Daire Başkanı Bedrettin Gündeş’in Eylül ayında gözaltına alınması sonrası boş kalan makama atama yapılmazken, çalışmalar yardımcılar, sekreterler ile sürdürülmeye çalışılıyor.

 

AYLARDIR ATAMA YAPAMIYOR

Seçer’in atama yapmak istediği isimler bu görevi kabul etmekten kaçınırken ya izin ya da rapor kullanarak, markajın dışına çıkmaya çalışıyor. Son olarak ağaç zehirleme skandalı ile gündeme gelen Tarım Dairesi Başkanı Serdar Salim Gökçek’in, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına atmasıyla boşa çıkan Göher Şahin’in adının Basın Yayın Daire Başkanlığı için geçtiği öğrenildi. Ancak kulislerden edinilen bilgiye göre Şahin’in bu görevi istemediği öğrenildi.

Belediye bürokratlarının görevden kaçınmasının nedeni makamın ‘ateşten gömlek’ olarak yorumlanması olurken, aylardır Basın Yayın Daire Başkanlığı görevine getirecek isimleri ikna edemeyen Vahap Seçer, eleştiri konusu olmaya devam ediyor.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA