17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK  
 
   
 
TİY’e kimse sahip çıkmadı!

TİY’in çöküşünün önüne geçilmesi için umudun adresi olan Tarsus Belediyesi yönetimi, kurtuluş için öncülük ettiği çalışmalara ilçedeki hiç kimse ve kurumun destek vermemesine isyan etti.

 

Tarih : 2 Şubat 2023 Perşembe 17:31

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus İdman Yurdu’nun içinde bulunduğu zor günlerden kurtuluşu için gözlerin çevrildiği Tarsus Belediyesi’nin meclisinde tartışmaya neden oldu.

AKP’li Meclis üyesi Abdurrahman Altınsucu, söz alarak yönetimi harekete geçmeye çağırdı. Altınsucu, Tarsus İdman yurdu ile ilgili bir an önce somut adımlar atılmasını oradaki personelin maaşlarının ödenmesi için harekete geçilmeli. Tarsus İdman Yurdu siyaset üstü bir kurumdur ve takım için ne yapılması gerekiyorsa bir an önce yapılmasını rica ediyoruz” dedi.

 

“BU KENTİN RANTINI SÖMÜRENLERİ ANLATIN”

Bunun üzerine Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da, “Harika çok takdir ettim. Grup başkanlarının bilgisi var yapılanlarla ilgili. Kaymakamlığı Ticaret Borsasını, Ticaret Odasını, Tarsus’un zenginlerini, bu kentin rantını sömürenleri anlatın. Kimin ne yaptığını Tarsus halkı bilsin” diyerek, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi vermesi için CHP’li Meclis üyesi Ali Dinsever’e söz verdi.

 

“100 YILLIK SPOR KULÜBÜ ELDEN GİDİYOR’ NARALARI ATANLAR, KULÜBE SAHİP ÇIKSINLAR”

Dinsever de kaymakamlık önderliğinde durumu ele alarak, kulübü sportif anonim şirketi yapmak istediklerini ancak ilçedeki hiçbir kurum, kuruluş ve kişiden destek görmediklerini açıkladı. “100 yıllık spor kulübü elden gidiyor’ naraları atanlar, lütfen bu kulübe sahip çıksınlar. Temennilerle, dileklerle, profil resmini değiştirmekle bu işler olmuyor. Paraya ihtiyaç var” diye konuştu.

AKP’li Altınsucu’nun temennide bulunmasını eleştiren Dinsever, “AKP veya MHP şunu yapıyoruz demesini beklerdim. Kamerayı görünce temennide bulunuyorlar ama icraata gelince kimseyi göremiyoruz” tepkisi verdi. 

 

“SİYASİLER KÜFÜR ETTİRDİ”

Başkan Bozdoğan da, “Tüm çabalarımıza rağmen öyle bir siyasi güç var ki sadece belediye başkanına küfür ettiren… Bu siyasetin başındakileri de tanıyor, taraftara bu gazı kimin verdiğini de biliyorum. Küfürleri, hakaretleri hak etmedik” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA