17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK   17:09   ‘OKULLARıMıZıN TEMIZLIĞI VE TADILATıNDA ENGELLERLE KARŞıLAŞıYORUZ’   17:08   MERSIN POLISI TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESI 14 SAHSı GÖZALTıNA ALDı   17:06   YENI MİY’E ILAÇ GIBI 3 PUAN   15:57   ‘MEVCUT EĞITIMDEN MEMNUN MUSUNUZ?’   14:03   ÖĞRENCILERDEN HAYVAN BAKıMEVINE ZIYARET   14:02   AMATÖR SPOR HAFTASı MERSIN’DE BAŞLADı   09:21   JANDARMANDAN UYUŞTURUCU OPERASYONU   09:19   JASAT ARANAN 3 ŞAHSı YAKALADı   17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR  
 
   
 
MEŞOT YENİLENDİ

Sık sık kötü, bakımsız ve hijyenik olmayan fiziki yapısı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde (MEŞOT) yenilendi.

 

Tarih : 13 Nisan 2022 Çarşamba 11:26

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi, Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne (MEŞOT) gelen ve giden yolcular için yeni dinlenme alanları kurdu. MEŞOT binasında kapsamlı iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir, yeni oturma gruplarıyla MEŞOT’u daha modern bir görünüme kavuşturdu.

MEŞOT binasının çatı izolasyonu ve asma tavan yenilemesini yapan Fen İşleri Dairesi, binanın duvar boyasını ise komple yeniledi. Toplam 16 saksı, 22 demir çerçeveli pano ve 21 oturma grubunu MEŞOT’a yerleştiren Büyükşehir ekipleri, gelen yolcu kısmına ise modern bir dinlenme alanı kazandırdı. Park ve Bahçeler Dairesi de süs havuzları ile saksılar üzerinde çalışma gerçekleştirdi.

 

“MİSAFİRLERİMİZİ KARŞILAMAK İÇİN ÖZGÜN BİR PROJE HAZIRLADIK”

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi’nde görevli İnşaat Mühendisi Mustafa Ümit Diken, gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi verirken, “Misafirlerimizi karşılamak için özgün bir proje hazırladık. Deckler, ahşap oturma grupları, beton süs havuzları ve galvanizli saçtan saksılar yaptık. Bu alanı modern bir hale getirdik. İçeride de ahşap oturma grupları yaptık. Bunları desteklemek için 88 adet görsel hazırlandı. Mersinimizin bütün özelliklerini taşıyan resimleri giden yolcularımıza sunacağız. İçeride 19 aydınlatma bölümümüz var. Bunların 15 adedi su akıtıyordu. İzolasyonlarını yaptık. Şu anda hiçbir su sızıntısı yok. Ayrıca içeride duvar, ahşap ve demir imalatların boyalarını yaptık. Engelli vatandaşlarımız için engelsiz yürüyüş bantlarının eksiklerini de tamamladık” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Otogar Şube Müdürü Erol Çetin, vatandaşların çalışmalardan memnun olduklarını belirterek, “Mersin Büyükşehir Belediyemiz MEŞOT içerisinde iyileştirme ve yenileme çalışmaları yaptı. Son yapılan çalışmalarda palmiye ağaçları ve oturma grupları ile beraber MEŞOT’un çehresi değişmiş oldu. Vatandaşlarımızın memnuniyetinin de en üst seviyede olduğu görünüyor” ifadelerini kullandı.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA