11:13   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   11:12   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   09:57   MERSIN POLISI TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESI 14 SAHSı GÖZALTıNA ALDı   09:51   YENI MİY’E ILAÇ GIBI 3 PUAN   09:21   JANDARMANDAN UYUŞTURUCU OPERASYONU   09:19   JASAT ARANAN 3 ŞAHSı YAKALADı   17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   17:06   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI  
 
   
 
LİG BİTTİ GÖZLER PLAY-OFF’TA

Mersin Süper Amatör Lig’in tamamlanması ile gözler Play Off’a çevrildi. Kura çekimi Salı günü saat 14.00’da Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılacak.

 

Tarih : 7 Mart 2022 Pazartesi 16:15

Haber Merkezi

 

Süper Amatörde B grubunda hafta sonu oynan maçlarla normal sezon tamamlandı. B grubunda Mersin Camspor ve Çukorova Birlik FK, Play-Off oynamaya hak kazanmıştı. Lige veda eden takım ise son hafta oynanan maçta belli oldu. A grubu ise geçen hafta tamamlanmıştı. A grubunda Anamur Belediyespor ile Homurlu 1951 Spor play-off oynayacak. Play-Off kura çekimi ise Salı günü saat 14.00’da Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapılacak.

 

VE LİG BİTTİ

Play-off’u garantileyen Çukurova Birlik normal sezonun son maçında Mersin Ormanspor’a konuk oldu. Çukurova Birlik karşılaşmayı 5-0 kazanarak radarını play-off maçlarına çevirdi.Çukurova ekibi 37 puan ile ligi 2’nci sırada tamamladı. Lider Camspor ligde hedefsiz kalan ekiplerin başında olan K.Milliyespor’u 2-1 yenerek play-off’da ki rakibini beklemeye başladı.

Uzun süre zirveye oynayan,kısıtlı kadrosu olmasına rağmen fark yaratan  Akdenizgücü Play-Off umudu kalmayınca son haftaya gençlerle çıktı. Evinde Tarsusspor’a 2-1 kaybeden Akdenizgücü ligi mağlubiyet ile kapatmış oldu.

 

KARACAİLYAS’TAN MUTLUSU YOK

Son haftaya Karacailyas Veteranlar ile Arpaçsakarlarspor 10’ar puanla girdi. Ligin son maçında bu ekip Suni Çim saha da karşılaştı. Tempolu ve zevkli geçen karşılaşmada Karacailyas ekibine ligde kalması için beraberlik yetiyordu. Arpaçsakarlarspor’un ise mutlaka galip gelmesi gerekiyordu lige tutuna bilmek için.

Böyle ortamda oynanan maçta her iki takımda ilk yarı öne geçecek gol fırsatları yakaladı. Forvet hatında oynayan oyuncular gününde olmayınca ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıya Arpaçsakarlarspor risk alarak oynadı. Rakibine karşı baskı kuran Arpaç çok istediği golü maçın sonlarına doğru bularak 1-0 öne geçti.

Golden sonra büyük bir mutluluk yaşayan Arpaç ligde kaldım dediği sırada kalesinde 90’ncı dakika da gol görerek adeta yıkıldı. Karacailyas maçı 1-1’e getirerek ligde kalma umudunu yeşertti. Son dakikalar da Arpaç gol arasa da Karacailyas buna izin vermedi. Karşılaşma Karacailyas Veteranların 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Sezonun ilk maçını kazanan Karacailyas Veteranlar ikili averajda önde olduğu için ligde kalmayı başardı. Arpaçsakarlarspor ise 1.Amatör ligine düştü.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA