17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   17:06   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
   
 
İÇEL İDMAN YURDU’NDAN HAKEM TEPKİSİ

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Ender Alkan’dan 2-1 kazandıkları Karşıyaka maçı sonrası karşılaşmanın hakemine tepki geldi. Alkan, hakemin kötü bir maç yönettiğini söyledi.

 

Tarih : 25 Ocak 2022 Salı 13:47

Haber Merkezi

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda Fethiyespor maçı hazırlıkları devam ediyor. Aziz Sancar Tesisleri’nden gerçekleştirilen antrenmanda hazırlıklarını sürdüren Kırmızı Lacivertli ekipte teknik direktör Ender Alkan ve Karşıyaka maçında gol sevinci yaşayan Gökcan Gelmen ile Furkan Güneş kulübün Youtube kanalına açıklamalarda bulundu.

Futbolun hata oyunu olduğunu hakemlerinde hata yapabileceğini bununla ilgili bir şey söylemeyeceklerini ifade eden Alkan, “Yüzde yüz penaltı pozisyonumuz var.  Görüntüleri var. Penaltıyı görmemiş olabilirsin ama maçın tamamında ikili mücadelenin nerede ise hepsini biz kazandık. Kontatağa çıkacağımız ve gol pozisyonu üreteceğimiz, atağa geçeceğimiz her pozisyon o kadar basit olmayan faulleri çaldı ki gerçekten bizi çok demoralize etti” dedi.

Hakemin her iki devrede de aynı tutumunun devam ettiğini anlatan Alkan, “Ancak biz o kadar bir birine inanan bir biri için mücadele eden doğru oynayan kompakt olan bir takımdık ki hakemin artık faul çalma şansı kalmadı. Çünkü bir topa 3 kişi basıyorduk. Her pozisyon ikinci devrenin nerede ise tamamında her pozisyonu 1-2-3 herkes bir birini tamamladı. Takımımız hakemi ve rakibi görmedi. Gerçekten hakemin kötü bir maç yönettiğini düşünüyorum. Her şeye rağmen böyle mücadeleci iyi bir oyunla kazanmak daha farklı da olabilirdi. Bizi çok mutlu etti” diye konuştu.

Kötü maç yöneten hakemlere karşı pes edilmemesi gerektiğini vurgulayan Alkan, “Bizim başarımızla çok sevinin insanlar var. Taraftarımız, ailelerimiz, başkanımız var. Bize destek veriyorlar. Sonsuz güveniyorlar. O yüzden biz hiçbir şeyi mazeret etmeden bazen olumsuzluklar olacak ama işimizi yapacağız ve kazanmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA