21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
BİLAL ERDOĞAN’DAN MERSİN ÇIKARMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Mersin’de 2 gün süreyle çeşitli temaslarda bulundu.

 

Tarih : 20 Ocak 2022 Perşembe 17:46

Haber Merkezi

 

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, Mersin’de 2 gün süreyle çeşitli temaslarda bulundu.

Mersin Valisi Ali İhsan Su başkanlığında Mersin Eğitime Destek Platformu'nun rutin olarak yaptığı Koordinasyon Toplantısına katılan Bilal Erdoğan, AKP İl Başkanı Cesim Ercik’in de yer aldığı toplantıda kentteki kurum temsilcileri ile bir araya geldi.  

 

ERDOĞAN’DAN GÜLTAK’A ZİYARET

Erdoğan ayrıca Akdeniz Belediyesi’ni de ziyaret etti. Erdoğan ziyarette AKP’li Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile bir araya geldi. Gültak ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için geldiği kentimizde, belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.

 

ERDOĞAN’DAN SPOR KULÜBÜNE ZİYARET

Dünya Etnospor Konfederasyonu (DEK) Başkanı da olan Bilal Erdoğan, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için geldiği Mersin’de Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette kulüp başkanı Ahmet Nas, Mersin Gençlik ve spor İl Müdürü Ökkeş Demir, kulübün yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Erdoğan burada yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin zamanlarını verimli geçirebilmesi, donanımlarını güçlendirebilmesi, değerlerimiz ve kültürümüzle bütünleşerek geleceğimizi koruyabilmeleri adına ne gerekiyorsa ortak projelerle yapmamız gerekiyor. Bünyesinde 21 farklı branşta 500’ü aşkın sporcusu bulunan Mersingücü Gençlik Spor Kulübü, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak il müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezleri ve öğrenci yurtlarındaki gençlerimize yönelik spor, kültür, sanat, eğitim ve fotoğrafçılık gibi çeşitli kurslar ortak projelerle hayata geçirilebilir. Mersingücü Gençlik Spor Kulübü gibi kulüplerin ülke genelinde yaygınlaştırılması gençliğe ve spora daha faydalı olacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA