21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
GÜLNAR’DA DOKTORLAR HASTALARIN AYAĞINA GİTTİ

Sağlık hizmetlerin erişimde sorun yaşayan bölgelerden Gülnar’da belediye ve gönüllü doktorların başlattığı seferberlik ile hizmet vatandaşın ayağına gitti.

 

Tarih : 1 Kasım 2021 Pazartesi 17:44

Haber Merkezi

 

Gülnar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ve Gülnarlı sağlık çalışanları ile ortak yürütülen “Sağlık Seferberliği” projesi kapsamında gönüllülük esaslı olarak Diş Hekimi Kutlay Özcan ve Fizyoterapist Aslı Kuzu Aktoprak tarafından Köseçobanlı ve Kuskan Mahallelerinde vatandaşların basit tedavileri gerçekleştirildi. Ayrıca tedavi konularında eğitici bilgiler verilerek, diş macunu ve ağız gargarası hediye edildi.

Kırsalda yaşayan ulaşım yönünden dezavantajlı vatandaşlar başta olmak üzere 7’den 70’e her yaştan toplam 120 vatandaş muayene olma imkânına kavuştu.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar Ağız ve Diş Sağlığı ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon tedavi hizmetinin Gülnar’da özellikle kırsal mahallelerde ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşlarımız için büyük önem taşıdığını dile getirerek, “Gülnar Belediyesi olarak halk sağlığına büyük önem veriyoruz. O yüzden hedefimiz; kırsalda yaşayan ulaşım yönünden dezavantajlı vatandaşlar başta olmak üzere özellikle çocuk, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sağlamak. Vatandaşımızın ayağına bu sağlık hizmetini götürerek, belediye olarak amacımıza ulaşmış oluyoruz. Bu konuda gönüllü olan vatandaşlarımızın tedavilerini gerçekleştiren hemşehrilerimiz Diş Hekimi Kutlay Özcan’a, Fizyoterapist Aslı Kuzu Aktoprak ve sağlık hizmetinde hemşehrilerimize eşlik eden Belediye Meclis Üyelerimize, mahalle muhtarlarımıza ve personellerimize çok teşekkür ediyorum. Sağlık hizmetlerimizi diğer mahallelerimize de götüreceğiz ”dedi.

Hizmetten Memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri; “Gülnar Belediye Başkanımız ile gönüllü doktorlarımız vatandaşımızın ayağına kadar bu hizmeti getirdi. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA