21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
AKP’Lİ ERCİK’İN AİLESİ HAKKINDA KAÇAKÇILIK İDDİASI!

Daha önce kendisinin kaçak elektrik, babasının da kaçak su kullanmaktan dolayı ceza alması ile gündeme gelen AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’in, kardeşinin de tarihi eser ile ilgili kaçak kazıdan ceza aldığı ortaya çıktı.

 

Tarih : 16 Eylül 2021 Perşembe 17:49

Haber Merkezi

 

Medyadar’da yayınlanan habere göre; AKP Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’in ‘kaçak’ ile başı dertten bir türlü kurtulmuyor. 2016 yılında AK Parti Mersin İl Başkanlığı görevine getirilen Cesim Ercik'in 1995 yılından itibaren kurucu ortağı olduğu Un-Ze Unlu Mamulleri'nde, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'nin (Toroslar EDAŞ) 2017 yılında yaptığı denetimde kaçak sayaç kullandığı ortaya çıkmıştı. Firmanın kaçak sayaç yoluyla kullandığı elektriğin bedelini ödemediği tespit edilmiş, şirket yetkilileri hazırladıkları tutanakta , “Kayıtta olmayan sayaç. Tesisatsız kullanılan enerji sayaçtan geçiyor" denilmişti. Görevliler, enerjiyi keserek sayacı mühürledi. Tutanağa göre 2015 yılından 2017 yılına kadar kaçak elektrik kullandığı belirtilen Cesim Ercik'e iki yıllık kullanım bedeli ve ceza bedeliyle birlikte 74 bin 309 lira para cezası verilmişti.

 

BABASI DA KAÇAK SU’DAN CEZA ALDI

Ercik’in kaçak elektrik skandalının ardından babası Emrullah Ercik’in de kaçak su kullandığı ortaya çıktı. Mersin Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü’nün yaptığı inceleme sonrasında Ercik’in babasının kullandığı meskende kaçak su kullanımı tespit edildi. 2014 yılında tutulan tutanak sonrasında Ercik’in babasına kullandığı kaçak suyun faizi ile birlikte ödemesine karar verildi.

 

KARDEŞİ GENELEVDE KAÇAK KAZI YAPMIŞ

Kendisinin kaçak elektrik, babasının da kaçak su kullanımından dolayı ceza almasının ardından AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik’in erkek kardeşi Cesur Ercik’in de Kahramanmaraş Genelevi’nde kaçak kazı yaparak tarihi eser aramasından dolayı hüküm yediği ortaya çıktı.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA