16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI   14:16   HALK BANKASı’NDAN MESİAD’A ZIYARET   14:10   MERSIN ESOB DISIPLIN KURULU TOPLANDı   12:03   KAMU SPOR OYUNLARıNA MERSIN DAMGA VURDU   09:35   19 ILDE BILIŞIM SUÇLARıNA OPERASYON YAPıLDı   09:31   KITAP FUARı BU YıL BU FESTIVAL GIBI OLACAK   09:29   SILIFKE KAZANMAYı SEVDI   16:38   CHP’LI BOLTAÇ’A TARSUS’A HIZMET ÇAĞRıSı   16:35   İŞÇI, EMEKLIDEN TÜİK PROTESTOSU    16:35   MERSIN ALTYAPıSıNA DıŞ DESTEK    16:35   MERSIN ESOB YÖNETIM KURULU TOPLANDı  
 
   
 
TOROSLAR ÜRETİYOR, YOLLAR YENİLENİYOR

Kentin en hızlı gelişen ilçesi Toroslar’da yeni yerleşim alanlarının artmasına paralel olarak yol ve kaldırım ihtiyacı da artıyor.

 

Tarih : 19 Ağustos 2021 Perşembe 18:23

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, kendi bünyesindeki Kilit Parke Taşı Üretim Tesisi ile bu ihtiyacı en hızlı bir şekilde karşılıyor ve ekonomik olarak da önemli bir tasarruf sağlıyor.

Belediye tarafından ihtiyaç duyulan noktalarda gerçekleştirilen kilit parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarıyla yollar yenileniyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Arpaçsakarlar Mahallesi'nde kilit parke yol ve kaldırım çalışması yaptı.

 

"İLÇEMİZİN YOLLARINI GÜZELLEŞTİRİYOR, DAHA KULLANIŞLI HALE GETİRİYORUZ"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Çevik Belediyecilik anlayışını benimsediklerini söyleyerek; "Üreten bir belediyeyiz. Kendi ekip ve ekipmanlarımızla kilit parke üretimi yapıyoruz. Hem maliyeti düşürüyor, hem de kaliteli ürünler elde ediyoruz" dedi.

Vatandaşlardan gelen talepleri de değerlendirerek ilçenin dört bir yanına hizmet götürdüklerini kaydeden Başkan Yılmaz; "İlçemiz, hızla gelişiyor ve büyüyor. İlçe merkezinde olduğu gibi yaylalarımızda da yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Plan ve program dahilinde gerçekleştirdiğimiz üst yapı çalışmalarıyla sokaklarımızı, daha estetik, güvenli ve modern görünümleriyle hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz" ifadelerini kullandı.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA