16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI   14:16   HALK BANKASı’NDAN MESİAD’A ZIYARET   14:10   MERSIN ESOB DISIPLIN KURULU TOPLANDı   12:03   KAMU SPOR OYUNLARıNA MERSIN DAMGA VURDU   09:35   19 ILDE BILIŞIM SUÇLARıNA OPERASYON YAPıLDı   09:31   KITAP FUARı BU YıL BU FESTIVAL GIBI OLACAK   09:29   SILIFKE KAZANMAYı SEVDI   16:38   CHP’LI BOLTAÇ’A TARSUS’A HIZMET ÇAĞRıSı   16:35   İŞÇI, EMEKLIDEN TÜİK PROTESTOSU    16:35   MERSIN ALTYAPıSıNA DıŞ DESTEK    16:35   MERSIN ESOB YÖNETIM KURULU TOPLANDı  
 
   
 
İç hatlar Çukurova, dış hatlar Adana!

Mersin’de 14 yıl sonra defalarca kez temel atılıp, ihaleleri ertelendikten sonra nihayet 10 Ağustos’ta açılan Uluslararası Çukurova Havalimanı’nda ki kargo planlaması tepki çekti.

 

Tarih : 21 Ağustos 2024 Çarşamba 17:10

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de 14 yıl sonra defalarca kez temel atılıp, ihaleleri ertelendikten sonra nihayet 10 Ağustos’ta açılan Uluslararası Çukurova Havalimanı’nda tepki çeken bir düzenlemeye imza atıldı. Kozuva Şirketler Grubu tarafından yönetilen havalimanın kargo taşımacılığı yükleme düzenlemesinde Adana’nın sürece dahil edildiği ortaya çıktı.

 

DIŞ HAT TAŞIMALARI ADANA’DAN

Çukurova bölgesinde kargo taşımacılığına dair önemli bir düzenleme yapıldı. Yeni planlamaya göre, iç hat taşımaları Çukurova Uluslararası Havalimanı’ndan gerçekleştirilirken, dış hat taşımaları Adana Havalimanı’ndan devam edecek.

 

TIR SEFERLERİ DEVAM EDİYOR

Kargo tesisinin tamamlanması beklenirken, hafta içi her gün düzenli olarak Çukurova ile Adana arasında tır seferleri (ISTADA-ADAIST) gerçekleştiriliyor. Bu seferler, dış hat taşımalarının güvenli ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlıyor.

 

ÖZEL GÖNDERİMLERE DİKKAT

Yurtdışından Çukurova Uluslararası Havalimanı’na yalnızca HUM (Human Remains – Cenaze) gönderimleri kabul ediliyor. Diğer ürün grupları ise Adana Havalimanı’na yönlendiriliyor. Yurtdışı istasyonlarından Çukurova Uluslararası Havalimanı’na HUM gönderimi yapılabilir, ancak diğer kargo türleri Adana’da işleme alınacak.

Bu düzenlemeler, bölgedeki kargo operasyonlarının aksamadan devam etmesini ve müşterilere en iyi hizmetin sunulmasını hedefliyor.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA