17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   17:06   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
   
 
Sağlıklı yaşam sporla teşvik ediliyor

Mersin’de sağlıklı yaşamı teşvik amaçlı Mezitli Belediyesi’nin her hafta ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirdiği pilates, zumba ve yoga gibi etkinlikler, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

 

Tarih : 6 Temmuz 2024 Cumartesi 16:29

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi, 7'den 70'e herkesin katılabileceği spor etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Her hafta Mezitli’nin farklı noktalarında gerçekleştirilen pilates, zumba ve yoga gibi etkinlikler, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer de sık sık bu etkinliklere katılarak vatandaşlarla birlikte spor yapıyor ve sağlıklı bir yaşam için herkesi bu etkinliklere davet ediyor. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği programlar, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor. Kadınlar, sağlıklı yaşam hedefiyle bir araya gelerek profesyonel eğitmenler eşliğinde spor yapmanın keyfini çıkarıyor.

 

ETKİNLİKLER EYLÜL AYINA KADAR DEVAM EDECEK

Ücretsiz olarak düzenlenen açık hava spor etkinlikleri, Eylül ayına kadar devam edecek. Etkinliklere katılmak isteyen vatandaşlar, Mezitli Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarını takip ederek programlar hakkında bilgi alabilirler.

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, "Farklı noktalarda açık hava sporları etkinlikleri başlattık. Sağlıklı bir yaşamın yolu spordan geçiyor. Vatandaşlarımızın spor yapması için her türlü imkânı sunmaya devam edeceğiz" dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA