16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI   14:16   HALK BANKASı’NDAN MESİAD’A ZIYARET   14:10   MERSIN ESOB DISIPLIN KURULU TOPLANDı   12:03   KAMU SPOR OYUNLARıNA MERSIN DAMGA VURDU   09:35   19 ILDE BILIŞIM SUÇLARıNA OPERASYON YAPıLDı   09:31   KITAP FUARı BU YıL BU FESTIVAL GIBI OLACAK   09:29   SILIFKE KAZANMAYı SEVDI   16:38   CHP’LI BOLTAÇ’A TARSUS’A HIZMET ÇAĞRıSı   16:35   İŞÇI, EMEKLIDEN TÜİK PROTESTOSU    16:35   MERSIN ALTYAPıSıNA DıŞ DESTEK    16:35   MERSIN ESOB YÖNETIM KURULU TOPLANDı  
 
   
 
‘Kendi oyunumuzu oluşturacağız’

3.Lig Mersin temsilcisi Silifke Belediyespor’da yeni sezon için çalışmalara başlayan çiçeği burnunda teknik direktörü İlker Avcıbay yönetim kurulu ile güçlü kadro kurmak için kolları sıvadı.

 

Tarih : 1 Temmuz 2024 Pazartesi 10:03

HEDİYE EROĞLU

 

Bu sezon TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’da yeni transferler için kollar sıvandı. Takımın çiçeği burnunda Teknik Direktörü İlker Avcıbay, çok sayıda oyuncu ile imza aşamasına gelmelerine rağmen şu ana kadar herhangi bir oyuncu ile henüz resmi  söyleşme imzalamadıklarını söyledi. Silifke Belediyespor’un başında ilk defa teknik direktörlük deneyimi yaşayacak olan Avcıbay, “Bölgeye yabancı değiliz. Adanalıyız. Bu toprakların çocuğuyuz. Uzun yıllar deneyimli teknik adamların ekiplerinde kaleci antrenörlüğü, yardımcı antrenörlük gibi görevlerde bulundum. Onlardan çok şey ögrendik. Artık bunları kendi ayaklarımız üzerinde durup sahada tecrübe etmenin zamanı geldi. Başkanlarımızla görüştük. Bizim maddi beklentimizden daha çok biz ne yapacağız ben ne istiyorum başkanlarımız bana ne sunacak. Ortak paydamız başarı. Tesislerimiz çok güzel. TFF 1. Ligindeki bir kulübün çalışabileceği bir tesis bir sahamız var. Projelerimiz var, çıta yükseldi” dedi.

 

“KENDİ OYUNUMUZU OLUŞTURACAĞIZ”

Matematiksel hedeften daha ziyade bir oyun ve felsefe anlayışı üzerine hedef koymak istediğini ifade eden Avcıbay şunları söyledi: “Çünkü matematiksel hedefler konarsa zaman içinde bu değişkenlik gösteriyor. Şampiyonluğa takım kurarsın olmaz küme düşmemeye kurarsın play-offa gidersin Silifke Belediyespor olarak bende teknik adam olarak benim oyucularım sahada önce fair-play çerçevesinde mücadele edecek. Rakibe, hakeme, seyircilere saygı gösteren bir oyuncu gurubu ile çalışacağız. Daha sonra futbolun gerekleri yapılacak. Bunları en mükemmel yaptığımızda da sonuç bizi iyi yere götürecek göreceğiz. Hedefimiz bu felsefeyi en iyi şekilde sahaya yansıtmak. Bu yola bu şekilde çıktık. Genç, dinamik ve tecrübeli oyuncularımızla rol model olmalıyız. Herkes sahada kendi görevini yapacak. Herkes birbirine saygılı olacak. Sonuçta çıta nereye yükselecek onu göreceğiz. Transfer konusunda görüştüklerimden yüzde 80-90 olumlu geri dönüşler alıyoruz. Çok seviniyorum. Konuştukça hepsi heyecanlanıyor. Resmi olarak imza attığımız oyuncu yok ama bu aşamaya getirdiğimiz çok oyuncu var. En kısa sürede onları netleştireceğiz. Kadromuzu oluşturacağız. Resmi açıklamaları kamuoyu ile de paylaşacağız.” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA