21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Süper’de fark açılmaya başladı

Mersin Süper Amatör Lig’de A ve B Grubunda heyecan nefes kesiyor. A Grubunda lider Mut İdman Yurdu Belediyespor galip gelerek tekrar mücadelede olduğunu gösterdi. B Grubunda Mersin 33 FK’nın puan kaybettiği haftada Mezitli 33 Spor farklı kazanarak liderliğini sürdürmeye devam etti.

 

Tarih : 7 Şubat 2024 Çarşamba 16:52

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin Kemal Gündüz 2023- 2024 Sezonu Süper Amatör Ligi’nde 18’inci hafta maçları oynandı. A Grubunda Mut İdman Yurdu liderliğini sürerken, B grubunda Mezitli 33 Spor liderliğini sürdürmeye devam eden taraf oldu. Mersin 33 FK ise bu hafta evinde puan kaybederek zirve mücadelesinde kan kaybetti.

 

ZİRVEDE SERT YARIŞ

A Grubunda play-off kovalayan 4 ekip haftayı kayıpsız kapatınca sıralama değişmedi. Grubunda lider olan Mut İdman Yurdu Belediyespor sahasında ligde kalma mücadelesi veren Çeşmelispor’u 3-0 yenerek, kalan son 3 maçına 1 puan farkla 1’inci sırada girdi.

Grupta 2’inci sırada bulunan zirve takipçisi Akdeniz Belediyespor da deplasmanda Tarsusspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla kazanan taraf oldu.

Binevlerspor deplasmanda Erdemli Limonspor'u 3-1 mağlup ederken çok önemli bir galibiyet elde ederken rakiplerine göre 1 maç eksiği bulunması ile önemli bir avantaja sahip. Grubun kaderini belirleyecek maç son hafta Akdeniz Bld - Binevlerspor arasında oynanacak.

Az da olsa play-off şansı olan Yolspor haftayı deplasmanda Karacailyas Vetetranlar galibiyeti ile geçerken rakibinin kümede kalma umutlarını azalttı. Yolspor'un geriye kalan 4 maçı var ancak fikstürü oldukça zor. 

Ligin ilginç takımı olan Taşucuspor bu sezon 3 maçında hükmen yenilgi aldı ve 6 puanı silindi. Buna rağmen mücadeleden vazgeçmedi. Bu hafta da ligde kalmak adına Ormanspor deplasmanından 3 puanla dönen Tarsusspor ile oynayacak. Bu maç iki takım açısından da çok büyük önem taşıyor. Çeşmelispor da işi zor olan takımlardan. Önümüzdeki hafta Erdemli Limonspor'u konuk edecek.

 

B GRUBUNDA ÇEKİŞME SÜRÜYOR

Süper Amatör Küme B Grubu'nda da geçtiğimiz haftanın lideri Mersin 33 FK evinde Grupta 3. sırada play-off kovalayan Çukurova Birlik FK ile 1-1 beraber kalarak zirvede büyük yara aldı.

Lider Mezitli 33 Spor ise deplasmanda Kuvayi Milliyespor’u 3-0 yenerek yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 3 çıkarmayı başardı.

Alt sıraları ilgilendiren maçta İdmanyurdu 1925, Bozyazı Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı.

Orta sırada mücadele eden Akdeniz gücü küme hattındaki rakibi Erdemli Yörükspor karşısında 9-1 gibi farklı bir skor ile yenerek taraftarlarına futbol şöleni sundu.

Erdemlispor haftayı bay olarak geçirdi. Grupta ilk 3 sıra gelecek hafta oynanacak Mezitli 33 Spor - Mersin 33 FK ve diğer hafta oynanacak Çukurova Birlik - Mezitli 33 maçlarıyla şekillenecek. 






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA