21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Tarsus el attı, hasta vatandaşların yol sorunu çözüldü

Tarsus Belediyesi tarafından Dedeler Mahallesi’nde, diyaliz hastası bir vatandaş ile engelli bir vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak amacıyla özel bir yol yapımı gerçekleştirildi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yaptığı hizmetle mahallenin gönlünde taht kurdu.

 

Tarih : 3 Ekim 2023 Salı 13:44

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi hizmetleriyle her bir vatandaşa ulaşıyor.Gelen talep üzerine harekete geçen Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, diyaliz hastası olan bir vatandaşın evine diyaliz arabası ile ulaşım sağlanabilmesi için önemli bir hizmete imza attı.Başkan Bozdoğan ayrıca engelli vatandaşın evine kolaylıkla ulaşabilmesi amacıylayolun parke ile döşenmesini sağladı.

Bu özel yol yapım projesi ulaşım zorluğu çeken 2 vatandaş içinbüyük bir rahatlama sağladı.Yapılan bu hizmet sayesinde artık diyaliz aracı, vatandaşın evinin önüne kadar sorunsuzca ulaşarak hayatını daha kolay bir hale getirecek.

 

“SERVİSE BİNMEK İÇİN ÇOK YORULUYORDUM”

Yol yapımıyla ilgili konuşan mahalle sakini “Allah razı olsun başkanımızdan yolumuzu yaptı. Çamur oluyordu, Allah işlerini güçlerini rast etsin.Ellerine sağlık.” diye ifade etti.

Diyaliz hastası vatandaş memnuniyetini dile getirerek,“Ben diyaliz hastasıyım. Çok yoruluyordum servise binmek için.Allah razı olsun rica ettik.  Şu an evimin etrafı yapılıyor. Çok memnunum teşekkür ederim.” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA