21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Altunok, Taşucu’nda çalışmaları inceledi

 

Tarih : 21 Eylül 2023 Perşembe 13:10

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, bir süre önce başlattıkları Taşucu sahil çevre düzenlemesi ve meydan yapımı çalışmalarını yerinde inceledi.

Taşucu Mahallesi deniz sahilinde başlattıkları sahil çevre düzenlemesi ve meydan yapımı projesini inceleyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, yürütülen çalışmaları denetledi. Başkan Altunok yaptığı açıklamada, “Her geçen gün gelişen ve büyüyen Taşucu mahallemizde bir süre önce başlattığımız yeni bir projenin daha sonuna yaklaşıyoruz. İçerisinde hediyelik eşya stantları, amfi tiyatro, kafeteryalar, çocuk oyun alanı, konser alanı, sahne, yeşil alan ve yürüme yollarının da yer aldığı 13 bin m2’lik bir alan üzerine inşa ettiğimiz çalışmalarımızda artık sona yaklaştık. Denize sahili bulunan Taşucu mahallemizde yıllardır eksikliği hissedilen bu hizmetleri bir an evvel halkımızla buluşturmak istiyoruz. Halkımıza sunacağımız bu projelerimizin sağlıklı ve modern bir yapıda devam etmesi için çalışmaların takibini de önemsiyoruz. Müteahhit firma aracılığı ile yapımı devam eden bu projenin tamamlanmasıyla birlikte hem halkımızı modern projelerle buluşturacağız, hem de ilçemize ve Taşucu’na tatile gelecek olan misafirlerimizin sağlıklı ve güvenilir ortamlarda belediye hizmetlerinden faydalanmasına imkan sağlayacağız” dedi.

Başkanı Altunok, müteahhit firma yetkililerine ve Belediye Genel Koordinatörü Serkan Kirişçioğlu’na da çalışmaların hızlandırılması için talimatlarda bulunduğu öğrenildi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA