21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Yağmur yüzleri güldürdü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün iki gün önce Mersin için yaptığı uyarı sonrası yağan yağmurlar ile kentte kırsaldan merkeze boğucu hava sıcaklığında hissedilir ölçüde düşüş yaşandı.

 

Tarih : 28 Ağustos 2023 Pazartesi 15:54

HEDİYE EROĞLU

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü önceki gün yazılı bir açıklama yaparak Doğu Akdeniz'de yerel kuvvetli yağışların etkili olacağını belirterek uyarıda bulundu.

Yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi; "Yapılan son değerlendirmelere göre; 28.08.2023 Pazartesi günü Adana, Hatay, Osmaniye, Mersin'in iç kesimleri, Kahramanmaraş'ın batısı, Kayseri'nin güney ve doğusu, Sivas'ın güneyi ile Niğde'nin doğusunda yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

 

SICAKLIK DÜŞTÜ MERSİNLİ RAHAT BİR NEFES ALDI

Kentte bugün öğleden sonra önce yüksek kesimlerde ardından da yer yer merkezde görülen kısa süreli yağışlar sevince neden oldu. Yağmurlar ile kentte kırsaldan merkeze boğucu hava sıcaklığında hissedilir ölçüde düşüş yaşandı. Aşırı sıcaklardan bunalan Mersinliler için rahat bir nefis alma imkanı sağladı.

 

DENİZDE YAĞMURA YAKALANDILAR

Kentte yağmura denize yakalananlar ise ilginç görüntüler oluşturdu. Denize girmeye devam eden yerli ve yabancı turistler bu farklı deneyimin tadını doyasıya çıkardı.

Yağmur yağarken denize girmenin keyfini yaşayanlar düşen hava sıcaklıklarının da keyfinin doyumsuz olduğunu söylediler.  

 

ÜRETİCİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Kırsal bölgelerde ise yağmur üreticinin yüzünü güldürdü. Kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya kalan Mersin’de düşen yağış miktarı endişeye neden olmaya devam ediyor.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA