21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
‘Hep birlikte barışın sesi olmaya devam edeceğiz’

Mersin Yenişehir Belediyesinin 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle düzenleyeceği programda Türk halk müziğinin sevilen ismi Sadık Gürbüz sahne alacak.

 

Tarih : 24 Ağustos 2023 Perşembe 14:38

Haber Merkezi

 

Tüm dünyada çatışmaların sona ermesi, insan haklarının korunması ve küresel dayanışmanın öneminin vurgulandığı 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Yenişehir Belediyesi, Sadık Gürbüz dinletisiyle Mersinlileri bir araya getirecek. 1 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek dinleti programında sahne alacak olan Sadık Gürbüz, türkülerini barış için okuyacak.

 

BAŞKAN ÖZYİĞİT, “HEP BİRLİKTE BARIŞIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.”

Mersinlileri,1 Eylül Dünya Barış Günü programına davet eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Barış, Dünyada Barış” sözüne dikkat çekerek şunları söyledi: “Kültür ve sanat etkinliklerinin insanları bir araya getirerek ortak bir paydada buluşturduğuna inanıyoruz. Bu özel günde de müziğin ve sanatın gücünü kullanarak barışın güzelliklerini birlikte kutlamak istiyoruz. "Barışın ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatmak ve vurgulamak adına, 1 Eylül'de gerçekleştireceğimiz programımıza tüm Mersinli hemşehrilerimizi bekliyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize miras bıraktığı 'Yurtta Barış, Dünyada Barış' ilkesini yaşatmak için mücadelemiz sürecek. Hep birlikte barışın sesi olmaya devam edeceğiz.”






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA