09:21   JANDARMANDAN UYUŞTURUCU OPERASYONU   09:19   JASAT ARANAN 3 ŞAHSı YAKALADı   17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   17:06   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’  
 
   
 
Tarsus Basketbol sezonu açıyor

Geçen sezon Kadın Basketbol Ligi’nde fırtına gibi eserek Süper Lig’e yükselen Mersin’in gururu Tarsus Kadın Basketbol Takımı, 31 Temmuz’da parkeye inerek sezonu açacak. Bu sezon maçlarını Mersin’de Edip Burhan Spor Salonu’nda oynayacak olan Tarsuslu Periler, şu ana kadar 4’ü yabancı 10 transfere imza attı.

 

Tarih : 28 Temmuz 2023 Cuma 16:33

HEDİYE EROĞLU

 

Bu yıl Kadın Basketbol Süper Ligi’nde (KBSL) mücadele edecek olan İlkem Yapı Tarsus Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

 

YİNE, YENİDEN..!

Bugüne kadar 4’ü yabancı 10 transfere imza atan Sarı Lacivertli ekip, transferde hız kesmiyor. Dış transferde olduğu kadar iç transferde hareketli günler geçiren Tarsus son olarak geçen sezon evinde şampiyonluk yaşayan, kariyerinde bir çok başarı ve şampiyonlukları bulunan atletik ve durdurulamaz Yağmur Bul’u kadrosuna kattı.

 

WELCOME DANİELLE …!

Ancak Tarsus’un son bombası bu sezon WNBA’de Atlanta Dream forması giyen ve devam eden sezonda iyi istatistikler yakalayan, kariyerinin en parlak döneminde olan ve daha önce Türkiye’de Süper Lig'de oynamış tecrübeli Basketbolcu Danielle Robınson oldu. Robınson ile anlaşma sağlayan Tarsus, yaptığı açıklamada, “Danielle Robınson'a hoş geldin diyor, yeni sezonda başarılar diliyoruz” dedi.

 

MERSİN’E YERLEŞTİLER

Koç Mustafa Secerlioğlu, transfer çalışmalarında sona yaklaştıklarını söyleyerek, sezon açılışı için gün saydıklarını belirtti. Normal sezon açılışını 31 Temmuz günü parkeye inerek yapacaklarını söyleyen Secerlioğlu, bu sezon maçlarını Mersin’de Edip Burhan Spor Salonu’nda oynayacaklarını anımsattı. Bu çerçevede teknik ekip ve oyuncuların Mersin’e yerleştiğini ve gerekli hazırlıkları tamamladıklarını aktaran Secerlioğlu, seyircilerinin desteğinin beklediklerinin aktardı.

 

YABANCILAR KADEMELİ GELECEK

Sezon açılışı ile başlayacakları antrenmanlara yabancı oyuncuların kademeli olarak katılacağının da bilgisini veren Mustafa Secerlioğlu, “Yabancı oyuncularımız Ağustos, Eylül ve NBA sezonu sona erince gelecek. Eski oyuncumuz Yağmur ise, pazartesi antrenmana katılacak. İnanıyoruz ki birlik beraberliği sağlayarak kısa sürede takım kaynaşacak ve bir aile olacağız” dedi.

 

 

 






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA