21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Başkan Yılmaz’a, şampiyonluk kupasıyla teşekkür ziyareti

 

Tarih : 23 Haziran 2023 Cuma 16:32

Haber Merkezi

 

Mersin İdman Yurdu Taraftar Derneği Başkanı Murat Tanış, Tribün Liderleri Mustafa Demirtaş, Hakan Bulut ve taraftarlar ile birlikte Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ı ziyaret etti.

TFF 2’nci Lig’de kentimizi temsil edecek olan Yeni Mersin İdman Yurdu’nun şampiyonluk kupasıyla Başkan Yılmaz’ı ziyaret eden Dernek Başkanı Tanış; “Mersin İdman Yurdu taraftarları olarak Başkanımıza spora ve sporcuya sunduğu her türlü destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“MERSİN İDMAN YURDU’NUN BAŞARISI, MERSİN’İN BAŞARISIDIR”

Göreve geldiği günden bugüne kadar Yeni Mersin İdman Yurdu’na; tesis tahsis ederek ve binlerce taraftar ile destek vererek, takımın yanında olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Mersin İdman Yurdu Taraftar Derneği Başkanı Murat Tanış ve tribün liderlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Amaçlarının, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Kırmızı lacivertlilere gönül vermiş tüm taraftarlarımızın ortak bir çatı altında buluşması bizleri de mutlu ediyor. Mersin İdman Yurdu Taraftar Derneği Başkanı Murat Tanış ve değerli yönetimine teşekkür ederim. Bu yıl büyük bir sevinç ve gururla 2’nci Lig’e yükseldik. Bu şampiyonluğun elde edilmesinde yönetim ve futbolcular kadar taraftarın da büyük bir emeği var. Taraftar, takımının yanında olduğunda başarı kaçınılmazdır. İnşallah yeni sezonda da hep birlikte takımımızın nice galibiyetlerine şahit oluruz. Ve takımımızı adım adım Süper Lig’e taşırız. Mersin İdman Yurdu’nun başarısı, Mersin’in başarısıdır. Bu şehrin çocuğu olarak Mersin İdman Yurdu’muza hep destek verdik ve destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.






Etiketler :  mersin, miy, toroslar, spor

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA