17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   17:06   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
   
 
Yenişehir’den depremzede çocuklara spor desteği

Yenişehir Belediyesi, deprem bölgesinden Mersin’e gelen çocuklara tenis, basketbol, futbol ve voleybol kurslarıyla destek veriyor. Tenis kursuna katılan çocuklarla buluşan ve onlarla tenis oynayan Başkan Abdullah Özyiğit, “Çocuklarımız yaşamlarına kaldıkları yerden devam edebilsin diye her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz. Hem eğitim hem de spor alanında çocuklarımıza destek veriyoruz.” dedi.

 

Tarih : 5 Nisan 2023 Çarşamba 16:45

Haber Merkezi

 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplamda 11 ili etkileyen 7,7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından çalışmalarını sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi, geçici barınma merkezleriyle depremzedelere konaklama destek verirken, deprem bölgesinden gelen çocukları da unutmuyor. Çocuklara yönelik eğitim, kültür ve sanat aktiviteleri düzenleyen Yenişehir Belediyesi, spor kurslarını da depremzede çocuklara açtı. Yenişehir Belediyesinin geçici barınma merkezlerinde aileleriyle konaklayan çocuklar hafta sonu verilen spor kurslarıyla hem spor yapıyor hem de moral buluyor. Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki uzman eğitmenler tarafından verilen kurslara katılan çocuklar depremin olumsuz hatırlarını unutmaya çalışıyor.

 

“HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Yenişehir Belediyesi Ata Tenis Tesisleri’nde kurslara katılan çocuklarla bir araya gelerek, onlarla tenis oynayan Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yaraları birlikte saracağız, düştüğümüz yerden birlikte kalkacağız. Bu felaket her yerde olabilirdi ve herkes bu olumsuzlukla karşılaşabilirdi. Biz burada gönül günüle,omuz omuza yaraları birlikte sarmak için mücadelemizi sürdürüyoruz. Şu anda Hatay, Adıyaman ve Kahramanmaraş’tan yoğunlukla olmak üzere bine yakın depremzede yurttaşımızı misafirimiz ediyoruz. Geçici barınma merkezlerimizde kalan çocuklarımız da yaşamlarına kaldıkları yerden devam edebilsinler diye her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz. Hem eğitim hem de spor alanında çocuklarımıza destek veriyoruz.”diye konuştu. Başkan Abdullah Özyiğit konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı: “Özgecan Aslan Spor Tesisleri’mizde de voleybol, basketbol ve futbol branşlarında depremzede çocuklarımıza eğitim veriyoruz. Bunun yanı sıra çocuklarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle de buluşturuyoruz. Tüm imkanlarımızla misafirlerimizin yanındayız, ekmeğimizi bölüşeceğiz. Yenişehir halkı bilinçli ve yardımseverdir. Dayanışmaya katkı sundukları için tüm hemşehrilerime ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA