11:13   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   11:12   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   09:57   MERSIN POLISI TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESI 14 SAHSı GÖZALTıNA ALDı   09:51   YENI MİY’E ILAÇ GIBI 3 PUAN   09:21   JANDARMANDAN UYUŞTURUCU OPERASYONU   09:19   JASAT ARANAN 3 ŞAHSı YAKALADı   17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   17:06   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI  
 
   
 
Fikri Sağlar’a ‘CHP’ tepkisi

Yıllarca CHP’li belediyelerce yönetilen ve birçok defa sel afeti yaşanan Mersin’de CHP’li siyasetçi Fikri Sağlar’ın, Urfa’daki sel için liyakatsizlik tepkisi vermesi, “İki yüzlülük” eleştirisine neden oldu.

 

Tarih : 16 Mart 2023 Perşembe 17:24

Adıyaman ve Şanlıurfa’da onlarca kişinin hayatına mal olan sel afeti sonrası liyakat ve iş bilmezlik tartışması tekrar alevlendi.

Adıyaman ve Şanlıurfa’da ranta dayalı imar ve yapılaşma sonucu selin afete dönüştüğü tepkileri yükselirken siyasette bu fırsatı kaçırmadı. Bölgeye yönelik muhalefetten liyakatsızlık ve rant eleştirileri yükseldi.

 

“FELAKETE YAĞAN YAĞMUR DEĞİL, AKILSIZ, LİYAKATSIZ, AÇGÖZLÜ KAFA NEDEN OLUYOR”

Sosyal medyada Mersin’den CHP’li siyasetçi Fikri Sağlar’ın bu konudaki paylaşımları dikkat çekti. Sağlar, “Bakıyorum hemen ‘Şanlıurfa sel felâketi’ diye isim verilmiş. Ne felâketi arkadaş? Bilime uygun en basit alt yapı çalışmasını dahi doğru düzgün yapmazsan sel de olur, su da basar. Felakete yağan yağmur değil, akılsız, liyakatsız, açgözlü kafa neden oluyor.

Daha 3,5 ay önce AKP'nin şovuyla Şanlıurfa'da açılan Abide Kavşağı'nın alt geçidini bugün sel bastı. Şimdi çıkmış 1 yılda depreme dayanıklı konut yapacağız diyor. Yaptığınız iş ortada. Önce bunun hesabını verin” paylaşımları yaptı.

 

İKİ YÜZLÜLÜĞÜN RESMİNİ ÇİZEMEM AMA TWEETİNİ GÖSTEREBİLİRİM

Ancak bu paylaşımlara tepki yağdı. Yıllarca Mersin’in CHP’li yerel yönetimlerce yönetildiğini anımsatan bazı sosyal medya kullanıcıları, Sağlar’ı topa tuttu. Mersin’de geçtiğimiz yıllarda defalarca sel felaketi yaşandığını anımsatan bazı kullanıcılar, “Belediye CHP'li olunca afet, belediye AK Parti'li olunca alt yapı bozuk. İki yüzlülüğün resmini çizemem ama tweetini gösterebilirim” paylaşımları ile eleştirilen Sağlar ise bunlara cevap vermekten kaçındı.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA