13:27   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   13:22   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:18   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:27   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:13   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK   17:09   ‘OKULLARıMıZıN TEMIZLIĞI VE TADILATıNDA ENGELLERLE KARŞıLAŞıYORUZ’   17:08   MERSIN POLISI TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESI 14 SAHSı GÖZALTıNA ALDı  
 
   
 
Fırsatçılara kızan Büyükşehir’den otopark zammı!

Mersin’de depremzedelerin yoğun göçü ile fırsatçılar kiradan restorana farklı alanlarda fiyatlara fahiş zamlar yapmasına tepkiler sürürken Büyükşehir Belediyesi geçen hafta 20 TL olan Tevfik Sırrı Gür Otopark’ındaki standart giriş- çıkış ücreti 30 TL’ye çıkarması eleştiri konusu oldu.

 

Tarih : 14 Şubat 2023 Salı 12:09

HEDİYE EROĞLU

 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin üzerinden bir hafta geçti. Bölgeden mucize kurtuluş haberleri gelmeye devam ederken, bir yandan da evsiz kalan ya da evine giremeyen depremzedelerin barınma sorununu çözmek için çaba gösteriliyor.

Depremzedelerin yoğun olarak göç ettiği illerin başında gelen Mersin’de vatandaşların çoğu kapılarını afetzedelere açarken bazı fırsatçılar ise kiradan yeme içmeye farklı alanlarda fahiş fiyat artışları ile gündeme geldi.

 

TAM OLARAK BİTİRELEMEDİ

Bu duruma tepki gösterenlerin başında gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi yönetiminin zamlı otopark ücreti uygulamasına geçtiği ortaya çıktı. Yapımı yılan hikayesine dönen Tevfik Sırrı Gür Kapalı Otoparkı ücretine yapılan zam bugün vatandaşların otoparkı kullanmak istemesi ile görüldü. Yapımı 3 yılı aşkın süren ve halen tam olarak tamamlanamayan otopark ile ilgili müteahhit ile mahkemelik olan Büyükşehir Belediyesi’nin geçen hafta 20 TL olan standart giriş- çıkış ücreti 30 TL’ye çıkarması eleştiri konusu oldu.

 

TAM KAPASİTE KULLANILIYOR MU?

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, ‘Mersinlilerin Otopark Sorununa Çözüm’ sloganıyla 20 ocak’ta hizmete açtığı otopark, çarşı merkezinde ulaşımı rahatlatmak amacı ile hizmete geçirildi. Kent Meydanı ve Katlı Otopark, 345 araç ve 40 motosiklet kapasitesine sahip otoparkın tam kapasite kullanılıp kullanılamadığı halen bilinmiyor.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA