17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK  
 
   
 
Mühendislere gönüllü hasar tespit çağrısı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi, Mersin’den deprem bölgelerinde hasar tespit çalışmalarına gönüllü olarak katılabilecek meslektaşlarına çağrı yaptı.

 

Tarih : 7 Şubat 2023 Salı 16:41

HEDİYE EROĞLU

 

Maraş merkezli deprem 10 kentte büyük hasara yol açtı. Binden fazla yurttaşın yaşamını yitirdiği, 7 binden fazla kişinin de yaralı olduğu kentlerdeki enkazlarda arama kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı meslek odaları, deprem bölgesinde gönüllü hasar tespit çalışması başlattı.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanlığı’na önemli bir çağrıda bulundu.

 

GÖNÜLLÜ MÜHENDİSLER ARANIYOR

Mimarlar Odası Mersin Şubesi yönetimi de, Mersin’den deprem bölgelerinde hasar tespit çalışmalarına gönüllü olarak katılabilecek meslektaşlarına çağrı yaptı.

Çağrıda, “Deprem bölgelerinde hasar tespit çalışmalarına gönüllü olarak katılabilecek meslektaşlarımız en geç saat 11.00'e kadar; Ad-Soyad, TC No, Sicil No, E-Posta ve Çalıştığı Kurum bilgilerini aşağıdaki iletişim numarasına WhatsApp yoluyla göndermesi gerekmektedir. Barınma, yeme-içme AFAD tarafından karşılanacaktır. Her ekip deprem bölgesine kendi aracıyla katılacaktır. Aracı olmayanlara ulaşım desteği verilecektir” denildi.

 






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA