17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK  
 
   
 
Benzin istasyonlarına akaryakıt takviyesi

Deprem bölgesinde benzin istasyonlarına ikmal yapılıyor. Mersin Akaryakıtçılar Derneği (MADER) Başkanı Aziz Akgül, “Deprem bölgelerinden gelen istasyonlardaki akaryakıt sıkıntısı depolardaki stoklardan kaynaklı değil. Ulaşımda yaşanan sıkıntılardan kaynaklı olduğu ve en kısa zamanda yüklenen ve yüklemeye girecek tankerlerin istasyonlara ulaşacaktır” dedi.

 

Tarih : 7 Şubat 2023 Salı 16:39

HEDİYE EROĞLU

 

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), Maraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin ardından açıklama yaptı.

Yakıt ve benzin istasyonlarının durumuna ilişkin açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Kamuoyuna duyuru Ülkemizde 10 il ve ilçelerinde olan deprem nedeniyle, bazı istasyonlarda yoğun talep nedeniyle yakıt bitmiş bazı istasyonlarda yeraltı depoları ve bağlantı noktaları çökmüştür. Yakıtı biten istasyonlara süratle ikmal yapılmaktadır. Hasarlı istasyonlar da ise süratle tamir çalışmaları devam etmektedir. En kısa sürede bölgede bu sorunlar çözülecektir. Ülkemizde akaryakıt sorunu yoktur. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yararlılara acil şifalar diliyoruz."

 

SORUN STOKLARDAN KAYNAKLI DEĞİL

Mersin Akaryakıtçılar Derneği (MADER) Başkanı Aziz Akgül de, deprem bölgesindeki akaryakıt sıkıntısının stoklardan kaynaklı olmadığını açıklayarak, “Öncelikle birinci derece deprem bölgelerinden gelen istasyonlardaki akaryakıt sıkıntısı depolardaki stoklardan kaynaklı değil. Sadece otoyollarda ve ulaşımda yaşanan sıkıntılardan kaynaklı olduğu ve en kısa zamanda yüklenen ve yüklemeye girecek tankerlerin istasyonlara ulaşacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşlarının bunun için tüm imkanları ile seferber olmuş durumda, en kısa zamanda bu sorun aşılacak. Mersin’deki depolarda hiç bir akaryakıt sıkıntımız olmadığı gibi gerekli ürünler bölgeye en kısa zamanda ulaşacaktır. Birinci öncelik birinci derece afat bölgeleri olacaktır. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA