17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK  
 
   
 
Gülnar Belediyesinde kadro sevinci

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, kadroya geçen personeller ile bir araya geldi.

 

Tarih : 1 Şubat 2023 Çarşamba 10:47

Haber Merkezi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği ve 26 Ocak 2023 tarih ve 32085 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 7433 Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede değişiklik yapılmasına dair, Kanun Hükmünde Gülnar Belediyesinde görev yapan, kadro hakkı kazanan 13 sözleşmeli personel Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar'ı makamında ziyaret etti.

 

 “DAHA GÜZEL BİR GÜLNAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ, VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kadroya geçen personele hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Ünüvar, personellere hitaben yaptığı konuşmada, “Şartlar ve konum ne olursa olsun inanıyorum ki sizler bulunduğunuz yerde hakkını vererek, bizlere güvenen insanlara hizmet etme yolunda layık olmak için gayret eden kardeşlerimizsiniz. Daha güzel bir Gülnar için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışacağız. Bulunduğumuz birimi, kurumu, ilçemizi, ülkemizi, bayrağımızı, devletimizi, vatanımızı, milletimizi sahipleneceğiz. Bu duygu ile hareket edeceğiz. Hepiniz eğitimli, donanımlı, belirli bir noktaya gelmiş olan personellerimizsiniz. Kendinizi geliştirin, tercih edilen olun, takdir edilen olun. Hepinize hayırlı uğurlu olsun temennilerimi iletiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ayrıca sözleşmelilerin kadroya alınması konusunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan' a, Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli' ye, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz " dedi.

Kadro sevinci yaşayan personeller ise kadroya geçtikleri için mutlu olduklarını belirterek,  Ünüvar'a bu süreçte verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz açıklamalarında bulunup, çiçek takdim etti.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA