09:42   BIN ADET SAHTE BANDROL ELE GEÇIRILDI   09:40   MERSIN POLISINDE FETÖ’YE OPERASYON   09:35   ‘BIZLERE DÜŞEN ŞEHITLERIMIZIN HATıRALARıNA SAHIP ÇıKMAK’   09:30   AMATÖR’DE NEFES KESEN MAÇLAR OYNANDı   17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!  
 
   
 
Mersin şehidine ağladı

Mersinli şehit uzman çavuş Selçuk Kurt (35), son yolculuğuna gözyaşları ile uğurlandı.

 

Tarih : 15 Ocak 2023 Pazar 01:11

Suriye'nin Elbab kentinde Fırat Kalkanı Operasyon bölgesinde terör örgütünün saldırısı sonucu şehit düşen Tankçı Uzman Çavuş Selçuk Kurt (35), memleketi Mersin'de göz yaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Kunt'un cenazesi Gaziantep'teki törenin ardından karayoluyle Mersin'e getirildi. Şehit için merkez Yenişehir ilçesindeki Muğdat Camii'nde ikindi namazı öncesi cenaze töreni düzenlendi. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Vali Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Bölge Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri, asreki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende, anne Hatice Kurt ile baba Zekeriye Kurt ve eşi Ebru Kurt, şehidin Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak uzun süre göz yaşı döktü. Şehidin 7 yaşındaki oğlu Ömer Faruk Kurt da babasının bayrağa sarılı tabutunu hüzünle izledi. Şehit yakınlarını, Vali Ali Hamza Pehlivan ile Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan teselli etmeye çalıştı.

Şehidin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından top arabasıyla bir süre taşındıktan sonra Şehir Mezarlığındaki şehitliğe defnedildi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA