17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK  
 
   
 
ERDAL ALKAN’A İSTİFA ÇAĞRISI

​​​​​​​İçel İdman Yurdu’nun 2. lige yükselme yolunda play-off finalinde Fethiyespor’a elenmesinde yanlış oyuncu tercihleri ile büyük eleştiri alan Teknik Direktör Erdal Alkan’a Kırmızı Şeytanlar’dan ‘istifa’ çağrısı geldi.

 

Tarih : 26 Mayıs 2022 Perşembe 15:12

HEDİYE EROĞLU

 

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan İçel İdman Yurdu, normal sezonu 3'üncü sırada tamamlayarak, play-off oynamaya hak kazandı. Yarı finalde Orduspor'u geçen Kırmızı Lacivertli ekip, Ankara'da final maçında Fethiyespor’a penaltı atışlarında 5-4 yenilerek şampiyonluktan oldu.

Kulüpte gözler faturanın kime kesileceğine çevrilirken yanlış oyuncu tercihleri ile büyük eleştiri alan Teknik Direktör Erdal Alkan hedef tahtasına oturtuldu.

Maçta özellikle İçel İdman Yurdu'nun Teknik Direktörü Ender Alkan'ın oyuncu değişikleri spor camiası ve taraftarların büyük tepkisini çekti. İkinci yarının başında savunmanın iyi oyuncularından Özkan Zileli'nin çıkarılması, sakatlığı bulunan Batuhan Ayvaz'ın oyuna alınıp, tekrar çıkarılması ile maçın son saniyelerinde eski Fethiyesporlu Nurettin Çağlar'ın oyuna alınması tepkilere neden oldu. Özellikle son penaltıyı atan ve kaçıran Nurettin Çağlar'ın oyuna alınmasına büyük tepki gösteren taraftarlar, bir senelik emeğin boşa gittiği serzenişinde bulundu.

 

“İSTİFADA BİR HİZMETTİR!”

Yaşananların ardından Kırmızı Şeytanlar’dan Alkan için ‘istifa’ çağrısı geldi. Taraftar grubunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “İstifada bir hizmettir! Takımımız play-off finalinde maalesef Ender Alkan’ın büyük hataları sonucunda mağlup olmuş koca bir sezonun emeği heba olmuştur. 7’den 70’e tüm şehir kenetlenmişken bu tür hataları biz taraftarlar olarak kabul etmiyoruz. Kırmızı Şeytanlar grubu olarak Ender Alkan’ı istifaya davet ediyoruz!” denildi.

 

BEKLENEN AÇIKLAMA BAŞKANIN ŞAHSİ HESABINDAN YAPILDI

Yaşananlar sonrası spor camiasında İçel İdman Yurdu yönetiminin nasıl bir yol izleyeceğine dair açıklama da gecikmeden geldi.

Ancak sık sık kurumsal olmamakla eleştirilen Kulüp Başkanı Metin Saltık, resmi bir açıklama yapmak yerine kendi kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile destek verenlere teşekkür ederek, “Yönetim olarak görev ve sorumluluğumuzun bilincinde, olduğumuz bu süreçte kulübümüz menfaatleri her şeyin üstünde olduğunu hatırlatır, teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimizle ilgi olan nihai kararları ilerleyen süreçte siz taraftarlarımız ve kamuoyuna paylaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.






Etiketler :  mersin, içelidmanyurdu, spor

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA