17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK  
 
   
 
TARSUS’A BİRLİKTE MAÇ İZLEME ÇAĞRISI

Bugün yarı final açında Bursa temsilcisini ağırlayacak olan Tarsus İdman Yurdu, seyircisiz onama cezası nedeniyle taraftarından yoksun sahaya çıkacak. Taraftar ise kritik maçı Tarsus Belediyesi’nin kurduğu 2 dev ekrandan izleme fırsatı bulacak.

 

Tarih : 24 Mayıs 2022 Salı 10:39

Haber Merkezi

 

Tarsus İdman Yurdu’nun 1.Lig’e yükselme yarı finalinde evinde yapacağı Karacabey Belediyespor karşılaşmasında Tarsus Şehir Stadyumu’nun seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarlara kapalı olmasına karşı Tarsus Belediyesi’nden, ekran karşısında buluşma etkinliği geldi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsusluların bu önemli maçta takıma destek vermeleri ve maç heyecanını tribünde olduğu gibi hep birlikte yaşayabilmeleri amacıyla maçı 2 dev ekranda  yayınlatma kararı aldı.

Tarsus Belediyesi olarak, taraftarların da görüşünü alarak dev ekranların Kültür Sanat Sokağında kurulmasını istediklerini ve hazırlığı da buna göre yaptıklarını aktaran Başkan Bozdoğan, “Böylece taraftarımız Şehir Stadına daha yakın olabilecekti. Ancak ilimizin güvenlik ve sporla ilgili kamu kurumları temsilcilerinden oluşan Spor Güvenlik Kurulu, dev ekranların Kültür Sanat Sokağına kurulmasına izin vermedi. Kurul, dev ekranların kurulacağı, taraftarların toplanacağı en uygun yer olarak Kültür Sanat Sokağı üzerinde bulunan Eski Açık Hava Gösteri Merkezini belirledi.

 

“STADA ALINMAYAN #TARSUSİDMANYURDU TARAFTARI..”

Bizler için öncelik her daim taraftarlarımızın ve kulübümüzün taleplerine olumlu dönüş yapmaktır. Bu önemli maç öncesinde de taraftarlarımızın beklentilerini karşılamak istedik.

Stada alınmayan #TarsusİdmanYurdu taraftarının maçı tribündeki coşkuyla, hep birlikte, dev ekranlardan izlemesini sağlayacağız.

Dev ekranların kurulacağı yer olarak Eski Açık Hava Gösteri Merkezinin belirlenmesi ise Tarsus Belediyesi'nin değil, Spor Güvenlik Kurulunun kararıdır.

Büyük Tarsus İdman Yurdu taraftarı için sarı lacivert atkının olduğu her yer Tarsus tribünüdür. İnanıyoruz ki aramızda fiziksel mesafeler, sokaklar, duvarlar olsa da Tarsus İdman Yurdu oyuncuları ve teknik heyeti taraftarımızın desteğini hissedecek, yeni bir zafere imza atacaktır. Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız. Şampiyon Tarsus İdman Yurdu'muz” dedi. 






Etiketler :  mersin, tarsus, tiy

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA