17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK  
 
   
 
BAŞKAN YILMAZ, İÇEL’İ TEBRİK ETTİ

 

Tarih : 18 Mayıs 2022 Çarşamba 13:24

Haber Merkezi

 

Mersin Stadyumu’nda Orduspor 1967 A.Ş.’yi ağırlan İçel İdman Yurdu, Play-Off Yarı Final Müsabakası’nı 3-0 kazanarak finale kaldı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Orduspor 1967 karşılaşmasını 3-0 galibiyetle tamamlayan İçel İdman Yurdu’nu tebrik etti.

Müsabakanın ardından sahaya inerek İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık ile kulüp yönetimini ve futbolcuları tebrik eden Başkan Yılmaz; “Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden şehrimizin takımı İçel İdman Yurdumuzun, 2. Lig’e yükselme mücadelesini on binlerce taraftarla birlikte izlemenin mutluluğunu yaşadık. Bu başarıda emeği olan Kulüp Başkanımız Metin Saltık’a ve değerli yönetimine, teknik heyetimize, futbolcularımıza ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

“HEP DESTEK, TAM DESTEK”

“Mersinimiz, Süper Lig'de bir takımla temsil edilmeyi hak ediyor. Umarım en kısa sürede Süper Lig'e de çıkma başarısı gösteririz” diyen Başkan Yılmaz, İçel İdman Yurdu’na; tesis tahsis ettiklerini ve binlerce taraftar ile destek verdiklerini de hatırlatarak; “İçel İdman Yurdu Spor Kulübümüze, konaklama ve antrenman yapabilecekleri Korukent Mahallemizde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezimizdeki tesisimizi tahsis ettik. Her hafta 100 gencimizi İçel İdman Yurdu’nun evinde oynadığı maçlarda ağırladık ve Toroslar’dan taraftarları servislerle maça götürdük. Şehrimizin takımı İçel İdman Yurdu’nun her zaman yanındayız. Çocuklarımızla, gençlerimizle ve hemşehrilerimizle tribünlerde yerimizi alıyoruz. Takımımız, taraftarını arkasında hissetsin istiyoruz” diye konuştu.






Etiketler :  mersin, içelidmanyurdu, yılmaz, spor

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA