17:16   CHP VE DEM’DEN BÜYÜKŞEHIR’E YALıNAYAK IÇIN HAREKETE GEÇME ÇAĞRıSı   16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK  
 
   
 
DEVA PARTİSİ’NDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanlığında bayramlaşma töreni yapıldı. İl ve ilçe teşkilatları ve parti gönüllülerinin de yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma töreninde DEVA Partisinin her geçen gün artan ilgi nedeniyle yaşanan memnuniyet dile getirildi.

 

Tarih : 5 Mayıs 2022 Perşembe 16:59

Haber Merkezi

 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanlığında bayramlaşma töreni yapıldı. İl ve ilçe teşkilatları ve parti gönüllülerinin de yoğun katılım gösterdiği bayramlaşma töreninde DEVA Partisinin her geçen gün artan ilgi nedeniyle yaşanan memnuniyet dile getirildi.

Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’nun yanı sıra il yöneticileri, ilçe başkanları ve partililerin yer aldığı törende bayramlarda birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekildi.

Törende kısa bir konuşma yaparak tüm vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Cenk Cenkcimenoğlu, DEVA Partisi, İl ve İlçe teşkilatı yönetimlerine, İlçe Başkanlarına, mahalle temsilcilerine gayretleri ve çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirtti.

 

“GÜZEL BİR GELECEK BIRAKMA KAYGISINDAYIZ”

Türkiye’de yaşayan tüm çocuklar için güzel bir gelecek bırakma kaygısıyla bir araya geldiklerine vurgu yapan Başkan Cenkcimenoğlu, ”Hepimiz için bereket dilediğimiz pandemi sonrası çok zor koşullarda geçirdiğimiz bereket dolu bir Ramazan Ayı’nı geride bıraktık. Bizler DEVA Partililer olarak iki yıldır Türkiye’de gelecek nesillere iyi bir Türkiye bırakmak umuduyla yola çıkmış, çalışkan ve dürüst insanlar olarak ara vermeden çalışmaya devam ediyoruz. Maalesef mevcut hükümetin yaptığı uygulamalar ülkemizi her geçen gün daha karanlık bir yere doğru taşımaktadır. Kendimiz için değil çocuklarımızın geleceğiyle ilgili duyduğumuz kaygı bizleri daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Zorlu pandemi koşullarında bile teşkilatlanma çalışmalarımızı büyük özveriyle yapıyoruz. Bizler teşkilatlarımız ile birlikte ramazan boyunca her gün vatandaşlarla beraber olduk. İlçelerimizde ve bütün mahallelerimizde sorunları dinledik, çözümlerimizi anlattık. Bildiğiniz üzere siyasi partiler ihtiyaçtan kuruluyor. Giderek büyüyen ve her seferinde de Sn. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın önderliğinde siyasi parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Hepimizin sorumluluğu çok fazla. Bu nedenle sizlere bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Sn. Genel Başkanımızın katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma buluşmasında da ifade ettiği gibi; Türkiye seçim sathına girmiştir. Kaybedecek bir günümüz bile yok. Planlı çalışmak zorundayız. Bu zorunluluk bizim çocuklarımıza olan borcumuza ait. Bizler Türkiye’de umudun adıyız” dedi.






Etiketler :  mersin, deva

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA