16:56   OPET’IN TESISI KARADUVAR’ı TEHDIT MI EDIYOR?   16:56   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, MIP’I DURDURABILIR!   16:55   MERSIN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı   16:54   MALIYETLER DÜŞECEK, VERIM VE GELIR ARTACAK   16:53   MERSIN’DE EMNIYET GÜÇLERI TEYAKKUZDA    16:53   BAL’DA FUTBOL HEYECANı BAŞLADı   13:21   LÜBNAN’DAKI TAHLIYELER MERSIN’DEN 2 GEMI ILE SÜRECEK   13:16   AKADEMIDEN FILISTIN’E DESTEK   13:16   MEÜ’DEN BAYKAN IÇIN ANLAMLı TÖREN    10:33   MERSIN POLISI OKULLARDA DENETIMLERINE DEVAM EDIYOR   10:06   EĞLENCE MEKANLARı 3 MILYON 630 BIN TL CEZA UYGULANDı   09:17   ‘DEVLET, IKTIDAR VE TÜM BAKANLıKLAR ACILEN HAREKETE GEÇMELI’   09:11   KADıNLAR EUROLEAGUE’DE HEYECAN BAŞLıYOR   17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK   17:09   ‘OKULLARıMıZıN TEMIZLIĞI VE TADILATıNDA ENGELLERLE KARŞıLAŞıYORUZ’  
 
   
 
ŞEHİTLİKTE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Tarih : 2 Mayıs 2022 Pazartesi 17:03

Haber Merkezi

 

Mersin'de Ramazan Bayramı dolayısıyla şehitlikte bayramlaşma töreni düzenlendi. Duygu dolu anların yaşandığı törende, protokol üyeleri şehit mezarlarına karanfiller bırakıp, dualar ederken, şehit ailelerini teselli etmeye çalıştı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan şehitlik ziyaretti, İl Müftüsü Şaban Kondi tarafından okunan duanın ardından Mersin Valisi Ali İhsan Su ve protokol üyeleri şehit kabirlerine karanfil bırakarak, dualar ettiler. Su ve protokol üyeleri, duygu dolu onların yaşayan şehitlerin ailelerini de teselli etmeye çalışırken, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere konuşan Vali Su, Ramazan Bayramı münasebetiyle arife gününde şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek, şehit aileleriyle bayramlaştıklarını belirterek, "Birliğimizin, beraberliğimizin, dayanışmamızın, kaynaşmamızın en önemli unsurlarından bir tanesi bayramlarımızdır. Bu bayramda da şehit ailelerimizi ve gazilerimizi ziyaret edeceğiz. Büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Küçüklerimizi sevindirerek akraba, dost ve yakınlarımızla bir araya geleceğiz. Bayramın güzelliklerini hep birlikte yaşayacağız. Bu duygularla bütün Mersinli hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Nice bayramlara sağlıkla, afiyetle, huzurla girmeyi temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Şehitlikteki törene, Mersin Valisi Su'nun yanı sıra, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.






Etiketler :  mersin, bayram, şehitlik

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA