17:12   ŞEHIR HASTANESI’NDE KAMU KAYNAĞı ISRAFı   17:12   BÜYÜKŞEHIR’DEN ILGINÇ ISTEKLER!   17:11   ‘MTSO MERSIN’IN BUGÜNÜ, GELECEĞIDIR’   17:11   ‘YENI PAZARLARDA STRATEJIK TICARET ORTAĞı OLMAYı HEDEFLIYORUZ’   17:10   ‘TARSUS’UN GELECEĞI IÇIN ÖNEMLI BIR ADıM’   17:10   AKP İNSAN HAKLARı BAŞKANLıĞıNDAN FILISTIN’E DESTEK   17:09   ‘OKULLARıMıZıN TEMIZLIĞI VE TADILATıNDA ENGELLERLE KARŞıLAŞıYORUZ’   17:08   MERSIN POLISI TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESI 14 SAHSı GÖZALTıNA ALDı   17:06   YENI MİY’E ILAÇ GIBI 3 PUAN   15:57   ‘MEVCUT EĞITIMDEN MEMNUN MUSUNUZ?’   14:03   ÖĞRENCILERDEN HAYVAN BAKıMEVINE ZIYARET   14:02   AMATÖR SPOR HAFTASı MERSIN’DE BAŞLADı   09:21   JANDARMANDAN UYUŞTURUCU OPERASYONU   09:19   JASAT ARANAN 3 ŞAHSı YAKALADı   17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR  
 
   
 
GÜLTAK’TAN KARADUVAR’A İTİRAZ ÇAĞRISI

Karaduvar’ın ‘Depolama ve Lojistik Alanı’ olarak işaretlenmesine gelen tepkiler üzerine Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’tan itiraz açıklaması geldi. Gültak bölge sakinlerine de itiraz etme çağrısı yaptı.

 

Tarih : 10 Nisan 2022 Pazar 15:54

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisinin geçen ay CHP, AKP ve MHP'li meclis üyelerinin onayıyla Akdeniz ilçesindeki Karaduvar Mahallesi'nin ‘Depolama ve Lojistik alanı' olma önerisi kabul edildi. Ancak, bu yeni planlama kararından son anda haberi olan vatandaş duruma isyan etti.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Nisan ayı meclis toplantısında da gündeme gelen konuyla ilgili Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kendisini düzenlemeye itiraz edeceğini açıklayarak, vatandaşları da itiraz etmeye çağırdı.

 

“BÖLGENİN İMAR PLANI KONUT + TİCARET OLACAK”

Başkan Gültak, “Konu Büyükşehir Meclisi’nde oy birliğiyle geçti. Akdeniz Belediyesi olarak itiraz edeceğim buraya, vatandaş da etsin. İmar planının da ticaret ve konut olarak değiştirilmesini sağlayacağım.  Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile de görüştüm. Bölgenin imar planlarını ticaret artı konuta çevirdiğimiz de konu çözülmüş olacak. Konuyla ilgili doğrudan beni eleştirenler oldu ancak konunun benimle hiç alakası yok” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA