17:11   TOROSLAR’DA 41 KÖYÜN KADERI YINE DEĞIŞIYOR!   17:10   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   17:10   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   17:09   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   17:09   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   17:08   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   17:06   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı  
 
   
 
KARLI DAĞLARI AŞTI MELTEM’E AKÜLÜ ARACINI ULAŞTIRDI

Mersin’de hayırseverlerin desteği ile temin ettiği akülü araçları engellilere ulaştıran Halil Öz bu defa karlı dağları aşarak Aydıncık’ın Duruhan Mahallesi’ndeki Meltem Yazlık’ın yüzünü güldürdü.

 

Tarih : 15 Şubat 2022 Salı 11:26

Haber Merkezi

 

Mersin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde çalışan Halil Öz, hayırseverlerin desteği ile yürüme engellilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Öz, bu defa Mersin’e 250 kilometre uzaklıktaki Aydıncık’ın Duruhan Mahallesi’ndeki doğuştan yürüyemeyen 26 yaşındaki Gülay Meltem Yazlık’ın yüzünü güldürdü.

Öz, yol arkadaşı Murat Sarıkaya ile Mersin’e 250 kilometre uzaklıktaki Aydıncık’ın Duruhan Mahallesi’nde  yaşayan Yazlık ailesine misafir oldu. Öz, arkadaşı ile birlikte birkaç defa akülü araba için mesaj  atan aileye sürpriz yaptı. Mehmet Ali ve Güler Yazlık çiftinin 3 çocuklarından  biri olan 26 yaşındaki doğuştan yürüyemeyen Gülay Meltem’i kucağına alan Öz, akülü aracın olduğu otomobile götürdü. Akülü aracı gören Gülay Meltem ve ailesi heyecandan ne yapacaklarını şaşırdı.

Yazlık ailesinin kendilerinden doğuştan yürüyemeyen kızları için akülü araç istediğini ifade eden Öz, “Bizde hayırseverlerimizin desteği ile temin ettik. Kendilerini ziyaret ederek sürpriz yapalım dedik. Ailenin aracı getirdiğimizden haberi yoktu. Annesi Meltem’in evde sıkıldığını, komşularına gidemediği söylüyordu. Arabaya götürdüm. Akülü aracı görünce çok heyecanlandı. Telefonla vakit geçiriyordum. Şimdi köyde gezerim artık diyerek mutluluğunu bizimle paylaştı. Anne dua ediyor baba ne diyeceğini bilemiyordu” dedi.

Bu aracı kendilerine sürekli destek olanVergi Kurt adına hediye ettiklerini anlatan Öz, “Akülü araba alımında katkı sağlayan Murat Kumral , Metin Kurt, Mehmet Reşit Şancı, Gökhan Iğdır ve Halime Olgun Gezer ile her zaman destek olan Murat Sarıkaya’ya teşekkür etti.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA