21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
AKDENİZ’DEN MUHTARLARA 500 TL FATURA DESTEĞİ

Akdeniz Belediyesi sınırları içinde hizmet veren 65 muhtarlığın elektrik, su, telefon, internet ve doğalgaz gibi faturalarının 500 TL’lik kısmı ayni olarak karşılayacak.

 

Tarih : 7 Ocak 2022 Cuma 18:28

Haber Merkezi

Akdeniz Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci oturumu Belediye konferans salonunda yapıldı.

Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak Başkanlığı’nda toplanan meclis önceki toplantıların aksine sakın bir şekilde gerçekleşti. Yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Meclis toplantısında bir önceki birleşim tutanak özeti kabul edildi. Belediye Meclisi yıllık tatilinin 2022 yılının hangi ayında yapılacağı, Meclis toplantılarının da bir sonraki ayın hangi gününde yapılacağıyla ilgili konu oybirliğiyle kabul edildi. Meclis Denetim Komisyonu toplantılarında görevlendirilenlere ödenecek günlük ile görevlendirilecek kişi ve gün sayısının tespit edilmesiyle ilgili konu da üyelerin oybirliğiyle meclisten geçti.

Meclis toplantısında; 5393 Sayılı Belediyeler Kanunu’nun 49’uncu Maddesi’ne göre Akdeniz Belediyesi’nde görevli tam zamanlı sözleşmeli personel ücretlerinin tespitine ilişkin olarak komisyonlardan gelen gündem maddesi de görüşülerek kabul edildi.

 

MUHTARLARIN 50 LİRALIK GİDERİ KARŞILANACAK

Akdeniz Belediye Meclis toplantısında, ilçe sınırlarına dâhil olan 65 mahallenin muhtarlık binalarında kullanılan elektrik, su, internet, telefon ve benzeri gider faturalarının, toplamda 500 TL’ye kadar

olan kısmının Akdeniz Belediye bütçesinden ayni olarak ödenmesi ile ilgili önerge de görüşülerek kabul edildi.

Emek Partili Halil Kara’nın yardımın her ay mı yoksa yılda bir keremi yapılacağının teklifte belirtilmediğini söylemesi özerine Başkan Gültak maddeye her ay yapılacağı ibaresinin eklenmesini istedi.

 

GÜLTAK; “MUHTARLIKLARIMIZA AYLIK 500 TL AYNİ YARDIM YAPACAĞIZ”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Muhtarlarımıza elektrik, su, telefon, internet ve doğalgaz gibi faturalarının karşılığı olarak aylık 500 lira ‘ayni’ destek vereceğiz. Muhtarlarımızın şahsına ait faturaları değil, muhtarlık binası adına faturaları ödeyeceğiz. Dükkân veya ev faturaları da değil elbette. Çünkü kimi zaman farklı faturalar da karşımıza çıkabiliyor. Muhtarlarımız, muhtarlık binasının çeşitli faturalarını ibraz ettikleri takdirde, Akdeniz Belediyesi olarak aylık maksimum 500 liraya kadar ayni destek vereceğiz” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA