16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI   14:16   HALK BANKASı’NDAN MESİAD’A ZIYARET   14:10   MERSIN ESOB DISIPLIN KURULU TOPLANDı   12:03   KAMU SPOR OYUNLARıNA MERSIN DAMGA VURDU   09:35   19 ILDE BILIŞIM SUÇLARıNA OPERASYON YAPıLDı   09:31   KITAP FUARı BU YıL BU FESTIVAL GIBI OLACAK   09:29   SILIFKE KAZANMAYı SEVDI   16:38   CHP’LI BOLTAÇ’A TARSUS’A HIZMET ÇAĞRıSı   16:35   İŞÇI, EMEKLIDEN TÜİK PROTESTOSU    16:35   MERSIN ALTYAPıSıNA DıŞ DESTEK    16:35   MERSIN ESOB YÖNETIM KURULU TOPLANDı  
 
   
 
YÜK TAŞIYAN ARAÇLARA JANDARMADAN DENETİM

Mersin’de jandarma ekipleri “Algılanan Yakalanma Riski Duygusunun Artırılması” maksadıyla yük taşıyan araçlara yönelik denetim yaparak, 523 yük taşıyan aracı kontrol etti.

 

Tarih : 6 Ağustos 2021 Cuma 15:35

Haber Merkezi

 

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince; yük taşıyan araçlara yönetim denetim çalışması gerçekleştirildi.

Jandarma komutanlığından yapılan açıklamada, il genelinde şehir içi/şehirler arası karayollarında özel veya kamuya ait işletme/fabrikalara yük taşıyan araçların görünürlüğünü ve güvenliklerini artırmaya yönelik olarak, bu araçlarda bulunması gereken yan ve arka koruma çerçevesi ile arka işaret levhası ve reflektör bulundurulması başta olmak üzere diğer trafik ihlallerini önlemek ve sürücüler üzerinde “Algılanan Yakalanma Riski Duygusunun Artırılması” maksadıyla yük taşıyan araçlara yönelik denetim icra edildiği bildirildi. Açıklamada, “2021-2023 Trafik Güvenliği Eylem Planı çerçevesinde Jandarma trafik sorumluluk alanında bulunan yollar üzerinde Belediye ve Karayolları Ekipleri ile birlikte müştereken yük taşıyan araçlara ve sürücülerine yönelik özel denetim icra edilmiş olup, denetim sonucu 523 yük taşıyan araç kontrol edilmiştir. Jandarma trafik timlerince 2021-2023 Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında bu tür denetimlere devam edilecektir” denildi.

 

ORTAK KARA YOLU BİLİNCİ ANLAYIŞININ OLUŞTURULMASI SAĞLANIYOR

“Algılanan Yakalanma Riski Duygusunun Artırılması” denetimleri, İçişleri Bakanlığınca yaz mevsiminde artan turizm ve tarımsal amaçlı seyahatler nedeniyle kara yollarında 1 Mayıs-1 Ekim arasında alınacak trafik tedbirleri konusunda yayınlanan genelge kapsamında gerçekleştiriliyor. Uygulama ile Trafik Güvenliği Uygulama Politika Belgesi'nde yer alan konulardan hayata geçirilenler, il trafik birimlerince kararlılıkla ve artarak devam ettiriliyor. Kazaların yoğun olduğu güzergahlarda trafik ekiplerinin, "Gerçek ve Algılanan Yakalanma Riski Duygusu"nun geliştirilmesi amacıyla görünür olmaları sağlanıyor. Trafik denetimleri ve sonuçları konusunda yazılı, görsel ve sosyal medyadan en üst düzeyde yararlanılarak ortak kara yolu bilinci anlayışının oluşturulması sağlanıyor.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA