16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI   14:16   HALK BANKASı’NDAN MESİAD’A ZIYARET   14:10   MERSIN ESOB DISIPLIN KURULU TOPLANDı   12:03   KAMU SPOR OYUNLARıNA MERSIN DAMGA VURDU   09:35   19 ILDE BILIŞIM SUÇLARıNA OPERASYON YAPıLDı   09:31   KITAP FUARı BU YıL BU FESTIVAL GIBI OLACAK   09:29   SILIFKE KAZANMAYı SEVDI   16:38   CHP’LI BOLTAÇ’A TARSUS’A HIZMET ÇAĞRıSı   16:35   İŞÇI, EMEKLIDEN TÜİK PROTESTOSU    16:35   MERSIN ALTYAPıSıNA DıŞ DESTEK    16:35   MERSIN ESOB YÖNETIM KURULU TOPLANDı  
 
   
 
TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YEŞİL ALANLARDA BAKIM

 

Tarih : 3 Ağustos 2021 Salı 11:41

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi’nin, park ve yeşil alanlardaki hummalı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki parklarda bakım ve onarım hizmetlerini sürdürürken bir yandan da peyzaj çalışmaları yaparak yeşil alanların güzelliğine güzellik katıyor.

“Yeşili Sev, Doğayı Koru” anlayışını ilke edinen belediye, bu kapsamda Soğucak Mahallesi Atatürk Parkı’nda ot biçme, peyzaj ve çevre düzenleme çalışması yaptı. Çocuk oyun grupları da tek tek sağlamlaştırılarak, çöp kovaları yenilendi. Yapılan yenileme çalışmalarıyla yeni bir görünüme kavuşan park, mahalleliden de tam not aldı.

 

“ALDIĞIMIZ HER NEFESİ YEŞİL ALANLARIMIZA BORÇLUYUZ”

İlçedeki yeşil alanları koruyarak, sayılarını daha da artırma odaklı çalışmalar yürüten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Ülkemizin dört bir yanından gelen yangın haberleri bizleri derinden üzdü. Biz de ilçemizdeki yeşil alanlarımızı korumak amacıyla teyakkuz halindeyiz. Yeşil alanların değerinin her zaman farkında olduk. Ve bu anlayışla da çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimizin dinlenme alanı olarak kullandığı, çocuklarımızın da keyifli zaman geçirdiği parklarımız bizim için önemli. Ekiplerimiz, bu alanların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını titizlikle yapıyor. Vatandaşlarımızdan da isteğimiz yeşil alanlarımızı koruyarak, temiz bırakmalarıdır”






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA