21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
COŞKULU LİG BİZİ BEKLİYOR

İçel İdman Yurdu, şampiyonluk hedefiyle dinamik bir takım oluşturma ve Mersin İdman Yurdu isim hakkını kullanma ile ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 28 Haziran 2021 Pazartesi 18:11

Haber Merkezi

 

Misli.com 3’ncü ligde mücadele eden ve bu sezon şampiyonluk isteyen İçel İdman Yurdu, iç ve dış transferde 6 oyuncu ile sözleşme yaptı.

Geçen haftayı sessiz geçiren Kırmızı Lacivertli ekipte Kulüp Basın Sözcüsü Halim Yiğit yaptığı açıklama ile sessizliği bozdu. Mersin İdman Yurdu isim hakkı ile ilgili başvuru süreci ve transferlerdeki son gelişmeleri değerlendiren Yiğit, spor kamuoyunu bilgilendirdi.

 

MERSİN İDMAN YURDU A.Ş İÇİN MÜCADELEYE DEVAM

Öncelikle Mersin İdman Yurdu isim hakkı ile ilgili çalışmalarında gelinen son noktayı anlatan Yiğit, “100 yıllık çınarımız ve şehrimizin simgesi Mersin İdman Yurdu adını yaşatmak ve hak ettiği yerlere taşımak adına başta Başkanımız sayın Metin Saltık olmak üzere yönetim kurulu olarak büyük bir çabayla fedakarlıklar yapıyoruz. Mersin İdman Yurdu A.Ş unvanı ile ilgili süreç devam etmektedir. TFF yönetim kurulu da bu onurlu mücadelemize ve talebimize olumlu yanıt verecektir diye düşünüyor ve umuyorum” dedi.

 

“DİNAMİK BİR TAKIM OLUŞTURMAYI AMAÇLIYORUZ”

Son olarak takımdaki son durum ve transferlere değinen İçel İdman Yurdu Basın Sözcüsü Halim Yiğit, “Geçen yıl 3. Ligde ilk defa mücadele ederek tecrübe dönemimizi yaşadık. Bu tecrübelerden hareketle önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyoruz. Mersin’e yakışır bir şampiyonluk yaşamak adına sahada yüreğiyle savaşacak, terinin son damlasına kadar mücadele edecek dinamik bir takım oluşturmayı amaçlıyoruz. Önümüzdeki sezonun, taraftarlarımızla birlikte coşku içerisinde geçeceğine inanıyorum” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA