21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
AKDENİZ’DE ASFALT YAMA VE YOL AÇMA ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Akdeniz Belediyesi; farklı resmi kurumların yeraltı şebeke çalışmaları nedeniyle veya zaman içinde tahrip olan sokaklarda asfalt yama hizmeti verirken, kırsal mahallelerde de yeni bahçe yolları açma çalışmalarına hız verdi.

 

Tarih : 21 Haziran 2021 Pazartesi 12:33

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez veya kırsal mahalle ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan her bölgeye plan-program dâhilinde hizmet veriyor; asfalt yama ve yol açma çalışmaları ile sokaklardaki bozuklukları giderip, mahalle sakinleri ve sürücülerin yaşamını kolaylaştırıyor. Ekipler, incelemelerinin yanı sıra, muhtarlar ve vatandaşların talebi üzerine sokaklarda oluşan çukurlara da baypas ile müdahale ediyor.

 

BİRÇOK MAHALLEDE ONLARCA SOKAKTA ÇALIŞMA YAPILDI

Akdeniz Belediyesi Fen işleri ekipleri, sadece son birkaç gün içerisinde Camişerif, Gazi, İhsaniye, Mesudiye, Nusratiye, Kazanlı, Hürriyet, Aşağı Burhan, Yukarı Burhan, Toroslar, Köselerli, Huzurkent, Sarıibrahimli, Evci ve Yanpar mahallelerinde, çeşitli kurumların yer altı şebeke çekilmesi çalışmaları sonucu veya zaman içinde zarar gören onlarca sokakta asfalt yama; ayrıca kaldırım-bordür tadilatı gerçekleştirdi. Ekipler, Dikilitaş Mahallesi’nde de yeni kadastral yol açma çalışması yaparken, mahallelerindeki çalışmaları memnuniyetle takip eden vatandaşlar, belediye ekiplerine teşekkürlerini dile getirdiler.

 

“SIKINTI YAŞAYAN HER MAHALLEMİZE HİZMET VERİLECEK”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; asfalt yama, kaldırım yenileme ve tarım yolu açma hizmetlerinin ihtiyaç duyan her mahallede aralıksız süreceğinin altını çizdi. Başkan Gültak, “Fen işleri ekiplerimiz, belirledikleri plan ve program dâhilinde, sıkıntı görülen her mahallemize çıkarma yaparak ihtiyacı duyulan hizmet ve çalışmaları yerine getirmeyi, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmayı sürdürecek.

Çeşitli altyapı hizmetleri sonucu zarar gören sokaklar nedeniyle vatandaşlarımızın toza toprağa maruz kalmaması, sürücülerin de ulaşımının sekteye uğramaması için mesai arkadaşlarımız gerekli her türlü hizmeti sunarak, yaşanan sorunları asgari seviyeye indirmek amacıyla sürekli sahada olmaya devam edecek” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA