21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
MERSİNLİ ORMANCILARA DOZERLİ TEBRİK

Çok çalışan ormancılar dozeri kaptı

 

Tarih : 19 Haziran 2021 Cumartesi 17:31

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, makine parkında bulunan dozer, greyder ve ekskavatörlerin yıllık çalışma saati bazında 28 orman bölge müdürlüğü arasında birinci sırada tamamladı. 

Orman Genel Müdürlüğünce satın alınan 2 adet dozerlerden bir tanesi, 2020 yılı iş makine çalıştırma performanslarından dolayı Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne verilerek taltif edildi.

Orman yollarının yapım, tamir-bakım faaliyetleri ile orman yangınla mücadele hizmetlerinde kullanılmak üzere Bölge Müdürlüğüne tahsis edilen 1 adet Liebheerr PR 744 Dozer törenle teslim alındı. Teslim alınan dozer operatörlerine yönelik eğitim vermek üzere Liebherr teknik servisinden ve İnşaat İkmal Dairesi Başkanlığından ilgili personeller Tarsus’a gelerek teorik ve uygulamalı olarak eğitimler verildi.

Hizmete alınma merasimi ile yapılan eğitime Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcısı Yaşar Yaman Sağlam, Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Tosun, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Köse, müdür yardımcıları, şefler, tamir ve bakım atölye şefi ve dozer operatörleri katıldı.

Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, yeni dozerin Mersin’e hayırlı olması temennisinde bulunarak, ormancılık faaliyetlerinin yürütülmesinde ulaşımın büyük önem arz ettiğini belirtti. Akduman ayrıca silvikültür, ağaçlandırma, üretim ve orman yangınları başta olmak üzere tüm ormancılık faaliyetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yapılmasında iş makinelerinin çok önemli olduğunun altını çizdi. 






Etiketler :  mersin.orman

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA