21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
Tarsus’ta 3.Kleopatra Bisiklet Festivali coşkusu yaşandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde düzenlenen 4-5-6 Ekim tarihlerini kapsayan ‘Tarsus 3. Kleopatra Bisiklet Festivali’ gerekleştirildi.

 

Tarih : 5 Ekim 2024 Cumartesi 21:44

Haber Merkezi

 

Tarsus'ta bu yıl üçüncü kez Kleopatra Bisiklet Festivali coşkusu yaşandı. 4-6 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen festival, Türkiye'nin dört bir yanından gelen bisikletçileri ağırlıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi'nin iş birliğiyle düzenlenen bu etkinlik, doğa ve tarih severleri bir araya getiriyor.

 

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN GELEN BİSİKLETÇİLER TARSUS'TA TARİHE PEDAL ÇEVİRDİ

Türkiye'nin her yerinden gelen bisikletçiler Kleopatra Kapısı'ndan başlayarak Tarsus’un simgesel tarihi noktalarına pedal çevirerek kentin tarihi dokusunu keşfetme fırsatı buldu. Bisikletçiler, şehrin dar sokaklarından geçerken hem spor yapmanın hem de tarihi yerleri ziyaret etmenin keyfini çıkardı. Festival, çevre dostu ulaşımı teşvik etmenin yanı sıra katılımcılara sağlıklı bir yaşamın önemine de dikkat çekti.

 

FESTİVAL SAĞLIKLI YAŞAM VE ÇEVRE BİLİNCİ OLUŞTURUYOR

Festivalle ilgili konuşma yapan Başkan Boltaç;" 3. Kleopatra Bisiklet Festivali, sadece spor yapmayı değil, aynı zamanda çevreye duyarlı bir yaşam tarzını teşvik etmeyi amaçlıyor. Katılımcılar, temiz enerji ile seyahat etmenin keyfini yaşarken, şehirde bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına da katkı sağladı. Etkinlik, gelecek yıllarda daha da büyüyerek uluslararası boyuta taşınması planlanan önemli bir festivale dönüşme yolunda emin adımlarla ilerliyor" dedi.

Festivalde Tarsus Bisiklet Topluluğu adına konuşan Dr. Ali Cerrahoğlu da bisikletli yaşamın önemine ve güzelliklerine değindi. Toplumda bisiklet kullanımının yaygınlaşması adına Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi’nin önemli destekleri olduğunu vurgulayarak, “Sağlıklı, çevre dostu bir ulaşım şekli olan bisikleti Tarsus'ta yaygınlaştırmayı başaracağız. Sizler buna çok güzel birer örnek oluyorsunuz. Yerel yönetimimiz her zaman yanımızda. Çok teşekkür ediyoruz. Kendileri de bisiklet kullanarak her zaman yanımızda oldular, her zaman öncüsü oldular” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA