21:51   MUT’TAKI BIR FIRMANıN ÜRETIMINDE NATAMISIN TESPIT EDILDI   21:50   KADıNLAR: ‘ÖFKELIYIZ, ISYANDAYıZ’   21:49   AKKUYU NÜKLEER’DE BIR AŞAMA DAHA GERIDE KALDı   21:49   TOROSLAR’DA DIP KÖŞE TEMIZLIK DEVAM EDIYOR   21:48   MERSIN MARINA’DA CANLı RESIM PERFORMANSı   21:48   MERSIN’DEN SAĞLıK IÇIN YÜRÜYÜŞ   21:46   SILIFKE TAM GAZ YOLA DEVAM   21:45   MSK EKIBI, YUKATEL’I 75-65 MAĞLUP ETTI   21:45   TARSUSLU PERILER EVINDE EMLAK KONUT’A YENILDI   21:44   TARSUS’TA 3.KLEOPATRA BISIKLET FESTIVALI COŞKUSU YAŞANDı   16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI  
 
   
 
AKP’Lİ BELEDİYEDEN ALTYAPI İSYANI!

Mersin merkeze en uzak ilçelerden Aydıncık’ın yıllardır çözüm bekleyen kanalizasyon ve arıtma gibi altyapı yatırımları için 2 dönemdir görevde olan AKP’li Belediye Başkanı Ferat Aktan’dan, CHP’li Büyükşehir’e, “Söylemde kalmasın artık” çağrısı geldi.

 

Tarih : 6 Haziran 2021 Pazar 16:23

Haber Merkezi

Geçen dönem Burhanettin Kocamaz dönemindeki Büyükşehir Belediyesinden istediği yatırımları alamayan bu dönem ise 2 yıl geçmesine rağmen hala yıllardır çözüm bekleyen kanalizasyon ve arıtma gibi altyapı yatırımları için bir gelişme kaydedilmeyen Aydıncık’ın AKP’li Belediye Başkanı Ferat Aktan’tan, CHP’li Büyükşehir’e, “Söylemde kalmasın artık” çağrısı geldi. 

 

“SÖYLEYE SÖYLEYE DİLİMİZDE TÜY BİTTİ”

İki dönemdir ilçede görev yapan Aktan, MESKİ Genel Kurulunda gündeme taşıyarak, “Konuşsam mı konuşmasam mı bilemedim ama söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama inşallah Aydıncık ile ilgili sorumuzu gideririz. İçmesuyu hatlarımızı nasıl yapacaksak yapalım. İller Bankası ile en son ki durumumuz nedir? Artık çözüme gitmemiz gerekiyor çünkü kaldırım döşeyemiyoruz. Bu sizin de bizim de suçumuz değil, borudan kaynaklı biliyoruz. Ama sonuçlandırmalıyız. Asfalt dökülecek sonra yeniden kazılacak, bozulacak, bu milli servettir yazık, günahtır.

Ayrıca içme suyundaki arıtmayı da acilen yapmalıyız. Ayrıca kanalizasyon hatlarımızda bozuldu artık. Bu arıtma bir an önce nasıl yapılacaksa yapılmalı. Biz tabi kara da yapılmasını talep ediyoruz. Bunu sonuçlandırırsak Aydıncık bu dertten kurtulmuş olur. Söylemde kalmasın artık” dedi.

 

“KUCAĞIMIZA BIRAKILDI”

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise Aydıncık’ın içme suyu problemi ile ilgili sıkıntının İller Bankası’ndan kaynaklı olduğunu doğrulayarak, “ İller Bankası ile ilgili bir sorun var. Bu konuyu beraberde görüşmüştük zaten İller Bankası Genel Müdür ile. Şuan biz zaten bir çok yerde kendi imkanlarımız ile bu tamiratları, tadilatları yapıyoruz ama bunun sonu yok. Biz de İller Bankası’na söyledik, ‘Burası size ait ama böyle bir sorunu kucağımıza bıraktınız, yeniden yapalım’ dedik ama henüz bir netice almadık. Yine biz kendi imkanlarımızla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

“TEKRAR GÖRÜŞELİM”

Bunun üzerine Başkan Ferat Aktan, İller Bankası ile bir daha görüşme yapma çağrısında bulunurken, Başkan Vahap Seçer, “Tabi bir daha görüşelim, hiç sorun yok, biz de çözmek için gerekeni yapıyoruz” yanıtı verdi.

Seçer ayrıca, Aydıncık’ta bulanık su sorunu olduğunu da belirterek, “Bu yağmur döneminde olan bir durum. Dönemsel olarak sorun yaşanıyor. Bu sorunun da yaşanmaması için gerekli çalışmalar yapıyoruz. Ama bizim orada ilave bir kaynak yaratmamız lazım. Yani keşke bulabilsek de hiç bu sorunları sürekli konuşmasak. Geçtiğimiz günlerde, aylarda küçük bir kaynak bulduk ama oda yeterli olmadı, bunu takviye ediyoruz şimdi. Yine de Ferhat başkanı aydınlatalım” dedi.

 






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA