16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI   14:16   HALK BANKASı’NDAN MESİAD’A ZIYARET   14:10   MERSIN ESOB DISIPLIN KURULU TOPLANDı   12:03   KAMU SPOR OYUNLARıNA MERSIN DAMGA VURDU   09:35   19 ILDE BILIŞIM SUÇLARıNA OPERASYON YAPıLDı   09:31   KITAP FUARı BU YıL BU FESTIVAL GIBI OLACAK   09:29   SILIFKE KAZANMAYı SEVDI   16:38   CHP’LI BOLTAÇ’A TARSUS’A HIZMET ÇAĞRıSı   16:35   İŞÇI, EMEKLIDEN TÜİK PROTESTOSU    16:35   MERSIN ALTYAPıSıNA DıŞ DESTEK    16:35   MERSIN ESOB YÖNETIM KURULU TOPLANDı  
 
   
 
Silifke, Muş’u konuk edecek

Geçen hafta deplasmanda Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek lige 3 puanla ‘merhaba’ diyen Silifke Belediyespor, Pazar günü evinde Muşspor’u ağırlayacağı maçta taraftarı ile buluşacak.

 

Tarih : 13 Eylül 2024 Cuma 09:19

YUSUFCAN GÜDÜK

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor, taraftarı ile buluşmaya hazırlanıyor. Geçen hafta deplasmanda Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek lige 3 puanla merhaba diyen Silifke ekibi Pazar günü evinde Muşspor’u ağırlayacak.

İlk hafta aldığı 3 puan ile ilk haftayı grupta 3. Sırada tamamlayan Silifke Belediyespor, ligin 2’inci hafta maçında Pazar günü saat 16:00’da Silifke Şehir Stadında Muşspor karşısında alacağı galibiyetle taraftarını mutlu etmeyi planlıyor.

 

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”

Tekirdağ deplasmanında lige 3 puan ile başladıkları için mutlu olduklarını belirten Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Sait Oğuz, “Hedeflerimiz doğrultusunda iyi bir takım kurduk. Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda da kazanılan galibiyet önemliydi. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah takımımız daha da iyi olacak. Deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Silifke Belediyespor Kulübü 2. Başkanı Aykut Şahin ise, “Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. İlker Avcıbay yönetiminde takımımız daha da büyük işler başaracak. Yönetim kurulu üyelerimizle takımımızın her zaman yanındayız” dedi.

 

LİGE 3 PUAN İLE BAŞLAMAK ÖNEMLİ

Lige 3 puan ile başlamanın önemli olduğunu belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İlker Avcıbay, “Yönetim kurulumuzun destekleri ile sezon öncesi kamplarımızı, çalışmalarımızı çok güzel bir şekilde geçirdik. Sezonun ilk karşılaşması Velimeşespor maçına da iyi hazırlandık. Sezonda ilk maçlar her zaman zor ve önemlidir. Karşılaşmadan 2-1 üstünlükle ayrıldığımız için çok mutluyuz. Karşılaşmayı daha farklı da kazanabilirdik ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Takım olarak daha da iyi olacağız. Deplasmana gelerek bizleri destekleyen taraftarlarımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA