16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI   14:16   HALK BANKASı’NDAN MESİAD’A ZIYARET   14:10   MERSIN ESOB DISIPLIN KURULU TOPLANDı   12:03   KAMU SPOR OYUNLARıNA MERSIN DAMGA VURDU   09:35   19 ILDE BILIŞIM SUÇLARıNA OPERASYON YAPıLDı   09:31   KITAP FUARı BU YıL BU FESTIVAL GIBI OLACAK   09:29   SILIFKE KAZANMAYı SEVDI   16:38   CHP’LI BOLTAÇ’A TARSUS’A HIZMET ÇAĞRıSı   16:35   İŞÇI, EMEKLIDEN TÜİK PROTESTOSU    16:35   MERSIN ALTYAPıSıNA DıŞ DESTEK    16:35   MERSIN ESOB YÖNETIM KURULU TOPLANDı  
 
   
 
‘Vatandaşlarımıza hizmet için varız’

Toroslar Belediyesi, ilçe merkezinin yanı sıra yaylalarda hizmet atağını aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 12 Ağustos 2024 Pazartesi 10:46

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye ekipleri, çok sayıda yaylacıya ev sahipliği yapan yaylalarda artan nüfusa doğru orantılı olarak vatandaşlardan gelen taleplere de hızlı bir şekilde cevap veriyor.

Mahallelerde yeni yol açma ve genişletme, bahçe yolu düzenleme, kilit parke yol ve büz boru döşeme çalışmaları ile birlikte çevre düzenleme çalışmaları da göz dolduruyor. Doğayla iç içe yaşamak isteyen yurttaşlar için konforlu ulaşım olanakları sağlanıyor.

 

“VATANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yenilenen yolların yaylacılık faaliyetlerini daha da canlandırdığını belirterek, “Toroslar’ın eşsiz manzarası ve bitki örtüsü, yaylacılığı bir yaşam tarzı haline getirdi. Ekiplerimiz yaylalarımızı bir yandan sezona hazırladı bir yandan da kış mevsimi için hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında yaylalara göç eden yurttaşlarımız, daha önce bozuk yollar nedeniyle yaşadıkları zorluklardan artık kurtuluyor. İlçemizin eşsiz güzelliklerini koruyarak ve yaşam kalitesini artırarak hizmetlerimizi dört koldan devam ettiriyoruz.  Halkımızın taleplerini öncelikli olarak değerlendiriyor ve en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz” diye konuştu.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA