16:33   AYDıNCıK’TAN BALıK ÇIFTLIKLERINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI   16:33   KORUCUK KÖYÜNDE MERMER OCAĞıNA GEÇIT YOK!   16:33   CHP’LI ŞEVKIN’DEN BAKAN URALOĞLU’NA ŞAKIRPAŞA TEPKISI   16:32   HAVALIMANıNA YENI IÇ HAT SEFERLERI GELIYOR   16:32   ANAMUR’DAN KıBRıS’A 12 AY YÜK VE YOLCU TAŞıMACıLıĞı   16:31   EVCI MAHALLESININ YOLLARı SOĞUK ASFALTLA KAPLANıYOR   16:31   ‘LISELI GENÇLER, KENDI ÜRETTIKLERI DETERJAN MALZEMELERIYLE PARK TEMIZLIĞI YAPTı’   16:30   ‘MUHTEŞEM GATSBY’ BALESI IZLEYICIYLE BULUŞACAK   16:30   İLAÇLARı USULSÜZ SATAN 19 ŞÜPHELI YAKALANDı   16:29   YENI MİY’DE UMUTLAR TAZELENDI   14:16   HALK BANKASı’NDAN MESİAD’A ZIYARET   14:10   MERSIN ESOB DISIPLIN KURULU TOPLANDı   12:03   KAMU SPOR OYUNLARıNA MERSIN DAMGA VURDU   09:35   19 ILDE BILIŞIM SUÇLARıNA OPERASYON YAPıLDı   09:31   KITAP FUARı BU YıL BU FESTIVAL GIBI OLACAK   09:29   SILIFKE KAZANMAYı SEVDI   16:38   CHP’LI BOLTAÇ’A TARSUS’A HIZMET ÇAĞRıSı   16:35   İŞÇI, EMEKLIDEN TÜİK PROTESTOSU    16:35   MERSIN ALTYAPıSıNA DıŞ DESTEK    16:35   MERSIN ESOB YÖNETIM KURULU TOPLANDı  
 
   
 
Bozyazı’da başkan değişti

 

Tarih : 26 Temmuz 2024 Cuma 09:11

BURCU KAYA

 

Mersin 1. Amatör Küme’de şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e çıkan Bozyazı Belediyespor da yönetim değişimi yaşandı. Yaklaşık 2 yılı aşkın süredir Bozyazı Belediyespor Futbol Şube Sorumluluğu görevini başarıyla yerine getiren garip AVM İşletme Sahibi Yönetici Ali Karip, Bozyazı Belediyespor'un yeni kulüp başkanı oldu.

Eski Kulüp Başkanı Ali Kemal Özalp, başkanlık görevini devir teslim töreni ile Karip’e bıraktı. 

Bir de veda mesajı yayınlayan Ali Kemal Özalp, “Sevgili Bozyazı Belediyespor sevdalıları,

kıymetli hemşerilerim; Bilindiği Üzere 2006 yılından bu yana kulüp yöneticiliği 5 yılı aşkın bir süredir ise Bozyazı Belediyespor Kulüp Başkanlığı yapmaktayım. Bu süre içerisinde

kulübümüzü hep şampiyonluk yarışında tuttuk. 1. Amatörden Play-Off hakkı kazanıp Play-Off şampiyonu olarak Süper Amatör Lig'e çıktık. Birlikte çok güzel sevinçlerimiz ve hüzünlerimiz oldu. Desteklerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bu bir veda değil;

Nasıl ki başkanlık sürecimde Bozyazı Belediyesporumuzun şampiyonluğu ve marka değeri için gece gündüz demeden yol arkadaşlarımızla birlikte çaba sarfettiysek bugünden sonra da bir Bozyazı'lı kardeşiniz olarak ve Bozyazı Belediyespor taraftarı olarak her türlü fedakarlığı yapacağımızdan şüpheniz olmasın.

5 yıldır birlikte yol aldığım yönetici arkadaşlarım, değerli hocalarım, futbolcu kardeşlerim, tesis personellerimiz ve olmazsa olmazımız taraftarlarımıza sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

 

YİNE YENİDEN FATİH UYGUR

Yönetim değişiminin ardından 3 sezondur kulübün Teknik Direktörü olan ve takımı Mersin 1. Amatör Play-Off Şampiyonu Olarak Kulübümüzü Süper Amatör Lig'e Çıkaran Fatih Uygur ile de yeniden anlaşmaya varıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Hocamızla 2024/2025 futbol sezonu için tekrardan anlaşmış bulunmaktayız. Fatih Uygur hocamıza sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyoruz” denildi.






Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır.

 
 
 

 




 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
yukselhaber.com © Copyright 2020-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA